Kollégiumban vegyek fel valamit a pizsipólóm alá?
Figyelt kérdés
Jó, ez elég hülye kérdés, de én képtelen leszek egy szál pólóban flangálni. Nem a mellméretem zavar (nincs nagy :D) hanem, hogy a mellbimbóm tök átüti a ruhát, meg átlátszik minden. Én sportmelltartóra gondoltam, az kényelmes. Nem tudom, hogy szokták ezt. Egyébként vegyes koliba megyek. 15/L2014. aug. 5. 16:01
1/6 anonim válasza:
Hát engem nem zavarna szerintem őket sem fogja. :)
2/6 anonim válasza:
Nálunk olyan is van aki melltartóban alszik...szóval ahogy érzed
3/6 anonim válasza:
2-3 hét után abszolút nem fog zavarni. :) Mi 1-2 hónap után már simán bugyiban is mászkáltunk a szobatársakkal egymás előtt, pedig én is azt hittem, képtelen leszek erre.
4/6 anonim válasza:
A legjobb ruha a kék tornadressz :)
5/6 A kérdező kommentje:
És ha kimegyek konyhába vagy valahova? Ahol nem csak lányok vannak. Nem közönséges ez egy kicsit?
2014. aug. 6. 20:19
6/6 anonim válasza:
Felveszel egy köntöst és kész.
De csináld ahogy jónak látod, idővel majd úgy is lazábban fogod venni ezt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!