Jól állna nekem egy 10 soros acélbetétes bakancs?
Szeretném tudni, hogy egy 10 soros, fekete steel acélbetétes bakancs jól állna-e nekem. 155 centi vagyok és 40 kiló. Konkrét stílusirányzatom nincsen, szeretem a sötétebb színeket.
Vélemény?
Szerintem sem bocsi, ha fiu vagy végképp nem
18/L
Szia! Én 160 cm vagyok 40 kilóval és a 10 sorosat túl hosszúnak éreztem magamon. Nekem 2 db. 8 soros bakancsom van, azok épp megfelelő hosszúságúak. 155 centivel szerintem te is max. a 8 sorosat próbáld meg de lehet hogy még az is túl hosszú lesz. Amikor lép benne az ember, nyomja a vádlit. De vannak 6 és 3 soros bakancsok is. Egyszóval próbálgasd, nézegesd aztán döntsd el látvány/érzés alapján, hogy melyik kényelmes.
~M.
Köszönöm a válaszokat c: Valószínüleg az lesz, hogy rövidebbel próbálkozok.
Amúgy lány vagyok :D
Mert jól néz ki és kényelmes, megvédi az ember lábát attól, hogy összetapossák a tömegközlekedésen, tartós, nem ázik be és nem utolsósorban remek önvédelmi eszköz.
~M.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!