Ezt a nadrágod milyen felsővel szokták hordani?
2014. aug. 24. 15:20
1/5 anonim válasza:
Nekem tetszik:) Inggel, hosszított felsővel. pólóval szokás hordani
2/5 anonim válasza:
Magasított dereka miatt lehet crop toppokat is hozzá felvenni, illetve olyan felsőket amiket beletudsz tűrni, de vigyázz mert ilyenkor ez a fazon nagyítja a feneket. Ám ahogy az előző kommentelő is írta, öltözhetsz hozzá ugyanúgy mint eddig, hisz a normál hosszúságú vagy hosszabb felsők úgyis eltakarják, azt a részt ahol a nadrág kezdődik :)
3/5 anonim válasza:
Ha sportosabb stílusú vagy akkor valami könnyed trikó pl ami elöl rövidebb hátul hosszabb, sima csőtop.
Ha kicsit elegánsabb akkor bátran hordhatod pl egy sima fehér inggel és blézerrel
4/5 anonim válasza:
Nekem nagyon nem tetszik, és unom, hogy mindenhol ilyet látni, valahogy úgy látszik nem vagyok alkalmazkodó a divathoz :D
Amúgy ugyanúgy öltözködhetsz hozzá, mint eddig.
5/5 anonim válasza:
Nekem ugyanilyen van csak gumis derékkal. Mivel vékony az anyaga és világos a szine, hacsak nincs tökéletes alakod hosszabb felsővel kellene felvenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!