Ennyi ruha elég télre?
Figyelt kérdés
A ruháim nagy része örökölt és 7-10 éves, minden kézzel mosva, így viszonylag elfogadható állapotban.
-10 hosszú ujjú
-1 kapucnis pulcsi
-3 kötött ruha
-2 farmernadrág
-2 harisnya
-1 cicanadrág
-2 kabát
-2 pár csizma
Ennyivel ki lehet húzni a telet?
20l
2014. aug. 23. 20:38
1/14 anonim válasza:
Simán, bár a cicanadrágot feleslegesnek tartom.
2/14 A kérdező kommentje:
A kötött ruhák alá kell.
2014. aug. 23. 20:46
3/14 anonim válasza:
Ha nem megy tönkre, akkor igen. Az lenne a rossz, ha mondjuk mindkét kabát zippzárja elromlana vagy mindkét csizma beázna.
4/14 anonim válasza:
2 harisnya szerintem kevés. Szerezz még be két jó vastag harisnyát.
5/14 anonim válasza:
Ki lehet, bár én télire több farmert használok, nekem 4-5 db van belőle. Cicanacim is több van, mert szeretem felvenni farmer alá, ha nagyon hideg van. :)
Egyébként simán ki lehet húzni a telet ennyi ruhával.
6/14 anonim válasza:
Nekem fele ennyi ruhám nincs, mégis túléltem eddig a teleket.
7/14 anonim válasza:
Miért kell mindenből beraktározni tél előtt? Nem lehet úgy hogy ha valaminek szükségét érzed és hiányzik, akkor azt megveszed a tél folyamán? Így szerintem elkerülhető, hogy valami feleslegeset megvegyél, ami utána csak a szekrényben lapul.
8/14 A kérdező kommentje:
Egyetlen árva darabot nem vettem már évek óta, nem raktározok semmit...
2014. aug. 23. 22:29
9/14 anonim válasza:
Mit értesz hosszú ujjún? Mert ha pulcsit, akkor rendben, ha pólót, akkor én keveslem az egy szem pulcsit.
10/14 A kérdező kommentje:
Póló
2014. aug. 23. 23:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!