Motorosok! Az Aliexpress-en árult motoros cuccok hamisak?
Figyelt kérdés
Konkrétan Alpinestars kesztyűket nézegettem. Az összes képen ki van takarva a logó, és a termék neve sem Alpinestars, hanem mondjuk Alpine Stars, vagy Alpine/Stars, stb. Nameg gyanúsan olcsóak :D2014. aug. 21. 15:31
1/3 anonim válasza:
A motoros felszerelések esetében, főleg ha protektorosak, akkor igen gyanús az alacsony ár. Nem mondom, hogy mindenből a legdrágábbat, de a pénz ne érjen többet a minőségnél, ami sok esetben a biztonsággal egyenlő.
2/3 anonim válasza:
aliexpressen én még egy eredeti termékkel sem találkoztam. valószínűleg amit te szeretnél sem az.
3/3 A kérdező kommentje:
Többre tartom a biztonságot, mint az árat :) Sajnos erre a válaszra számítottam :(
2014. aug. 21. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!