Aliexpress-ről rendelt már valaki?
Hogyan működik?
Olyan mint az ebay?
Az ebya-el az a bajom, hogy kell külön kártya...
ez az oldal milyen?
Szállítási költség hogy van? Nem vernek át?
Valaki rendelt már Aliexpressről?:)
de a regisztráció is pénzbe kerül?
Félek,hogy mivel külföldi ezért elsiklok valami fölött és lehúznak...
hogy zajlik egy ilyen rendelés?
Hova? Ebay-re, alira? Nem kerül pénzbe. Paypal levon a kártyaregisztrációért, de utána vissza is utalja.
De ne akarj rendelni, ha nincs egy alap nyelvtudásod! Így sok kellemetlenség érhet.
Ne félj tőle, az ebay tök megbízható a paypall miatt.
Én Aliexpressről is rendeltem már, ott internetes kártyával fizetek, de ez sokkal macerásabb, az ebayt jobban szeretem.
Szia!
Én már viszonylag sokszor rendeltem aliról cipőt illetve ruhákat/bizsukat.
A legfontosabb, hogy csak olyan eladótól rendelj, akinek az áruinál vannak feedbackek (visszajelzések) és azok pozitívak. Ahol 0 feedback van, ellenben sok rendelés, onnan egyelőre nem érdemes rendelni, mert elég lutri lehet a dolog.
Én szeretem az oldalt, eddig csak jó tapasztalataim voltak vele, a rendeléseim 2-3 héten belül mind megérkeztek. A legjobb az, hogy az eladó nem kapja meg addig a pénzt az Aliexpresstől, míg vissza nem igazoltad, hogy megérkezett a csomag és minden rendben vele (confirm order received), mellé pedig minden esetben kapsz egy követési számot (tracking number), amivel a csomag feladását követő 3-10 napon belül nyomon tudod követni, hogy merre jár a csomagod ( [link]
Összességében én csak ajánlani tudom, mert ha megbízható eladótól rendelsz, akkor sok pénzt meg tudsz takarítani ahelyett, hogy itthon vásárolnál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!