Egy 17-18 éves lánynak milyen fajta táskát érdemes venni iskolába?
Én egy-két évvel fiatalabb vagyok, de azért válaszolok, ha nem baj.
Szerintem ez több mindentől is függ, hogy hogyan jársz be a suliba, mennyi cuccot viszel magaddal illetve az iskolában tudod-e tárolni a könyveket, füzeteket meg nyilván, hogy milyen vagy, mi tetszik.
Sok lány kézitáskát hord, én nem, de ha akarnám se tudnám megtenni. Reggelente bevisznek a suliba, de haza több km-t kell sétálnom vagy, ha éppen nagy ritkán elkapom a buszt, akkor buszozom, de az nagyon ritkán fordul elő. Az iskolában pedig nincs lehetőség szekrényben vagy padban tartani a felszerelést és átlagosan nyolc óránk is van, így nem könnyű a táska és a tesicuccot is naponta kell hozni-vinni.
Szerintem, ha nem kell sokat cipekedned és hamar hazaérsz, akkor a válltásával sincsen gond, ha az tetszik. Az oldaltáska pedig egy köztes megoldás, általában erősebb és nagyobb is. Bár, ezeket nem ajánlják, de szerintem, ha nem használod túl sokat és nem is erőlteted meg magad, akkor nem okoz nagy gondot. Legpraktikusabb talán a hátitáska ami sokat bír és benned sem tesz semmi kárt, kényelmes is, én is azt használok, egyetlen problémám, hogy nem nagyon találok lányosabb, szebb, nem túl sportos vagy kisgyerekes darabokat. Most is keresek, de még nem találtam olyat, ami tetszene.
Én egy bőr oldaltáskát használok, szerintem jól néz ki meg jól elférek benne. valami hasonló mint ez csak a pántja is barna. ( [link] )
Léteznek jól kinéző hátizsákok is, szerintem a netről éri meg rendelni, mert boltban életemben nem láttam szépet.
pl ez [link]
nem azt mondom hogy olcsó, de boltban többnyire drágábban találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!