Hol érdemes balerina topánkát venni? Melyik fajta töri kevésbé a lábat (képek lentebb)?
Még nem volt ilyen cipőm, ezért várom a tapasztaltak válaszát :) Szolnokon, illetve Debrecenben lenne lehetőségem vásárolni, melyik üzletet ajánljátok, ahol kényelmes és "nem egy hetet bíró" topánkát tudnék venni?
Úgy láttam, hogy két típusa van a topánkának, az egyik amelyiknek normális sarka van ( [link] a másiknak pedig ilyen "gyűröttebb" ( [link] ez mennyiben befolyásolja azt hogy a cipő ne dörzsölje ki a sarkam?
ezekbe már lehet kapni harisnyat ami nem latszik ki.
nekem is volt ,de nem vált be a balerina.
(meg tavalyi divat amugy.)
A balerina tavalyi divat?! Az érdekes, mert 7-8 éve folyamatosan és szüntelenül divat :) Szerintem ami gyűröttebb jobban kidörzsöli a sarkat.. Én tisztasági betétet formára vágom és a sarok részbe teszem, ha új még a cipő:)
Az már más kérdés, hogy a balerina hosszú távon az egyik legegészségtelenebb fajta cipő, mert nem fogja a lábad, nagyon lapos, bütyköt és bokasüllyedést okoz. Sajnos ezt saját bőrön kellett megtapasztalnom, úgyhogy most talpbetétekkel hozom helyre, az eddig egészségesnek hitt lapos cipők által generált bajokat. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!