Kiskakas kérdése:
Ha elszakad a nejlonharisnyám hogyan, , hozzam rendbe"? Meg lehet azt varrni?
Figyelt kérdés
2014. aug. 21. 10:04
1/7 anonim válasza:
Hát ha az orra lyukadt ki, azt még bevarrhatod. Régen léteztek szemfelszedők, de szerintem már nincs olyan, meg pár száz forintért lehet kapni újat, meg se érné vacakolni vele. Drágább harisnyánál nagyobb szívfájdalom, épp ezért nem is éri meg sokszor megvenni. :D
2/7 anonim válasza:
Olyan megoldást sajnos nem tudok, hogy szép is legyen, de ha csak valami takart helyen van például a felfeslés, körömlakkal lekenve nem szakad tovább.
4/7 anonim válasza:
Én átlátszó körömlakkal szoktam lekenni, úgy nem szakad tovább.
5/7 anonim válasza:
Úgy sosem szakad ki hogy ne látszódjon . Pár száz Ft ért lehet újat venni. Nekem legelső harisnyám volt jó drága, naná hogy első használatnál ki is szakadt. Azóta nem veszek drága termeket
6/7 anonim válasza:
Hát nem érdemes vele foglalkozni, csak felidegel.
7/7 anonim válasza:
Megvarrni nem lehet.Talán ha olyan helyen szakadt ki ,akkor nadrág alá jó lehet még.Vagy kuka,cipőt fényezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!