Másnak is elszakad az öve egy idő után? (lent)
Szóval nem tudom, érthető leszek-e de ott, ahol bedugom a pöckét a lyukba :P
Először csak beráncosodik, aztán egy idő után el is szakad. Lehet ez ellen vmit tenni, vagy új öv... ?
Cipészt kérdezd meg!
Majd máskor olyat vegyél, aminél ott kis fém ringli van!
Miért ne használhatna minden nap 1 övet....??????
Amúgy meg igen, először a lyuk kitágul, majd továbbszakad.
Kell barna öv, meg fekete, nyári és szegecses és textil, meg minden! Egy öv nem elég! Több öv tovább tart :)
De szerintem egy jó cipész olcsón alávarrna egy kis erősítést.Meg kell érdeklődni az ismerősök hová járnak, mert van aki 300 ft-ért még foltot is tesz, a másik meg 1200-rt sem tud semmit.
Ha olyan övet vennél a karácsonyi vásárban, ami még nics lyukasztva, s azt tüzes szöggel lyukasztod, akkor nem szakad tovább. Vágják, azért szakad.
Nincs igazad mert nem kell 100 db öv, még véletlenül sem. Pl. textil öv sosem kéne ingyen sem........ na mindegy.
Nem mindenki hord övet mindig, lehet, hogy van egy kedvenc nacija ami lezser már rá és övvel tudja csak hordani.... amiatt az 1 naci miatt nyilván nem fog 5 féle övet venni.
Nyári öv?XD Az meg milyen?Akkor már vegyek minden évszakra külön övet?:D Szegecses övet meg főleg a rockerek hordanak...
Amúgy szerintem is felesleges 100 öv,elég ha van egy tartós.
Mióta használod ezt az övet?Mert egy idő után mind tönkremegy sajnos.Nekem eddig 1 övem volt amit rendszeresen hordtam és kibírt 1 évet:)A többi idő előtt szétszakadt.Igazából nem sok mindent tudsz tenni ellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!