Mit gondoltok az összeállításaimról? (polyvore)
Figyelt kérdés
[link] Ez az oldalam, a gyengéim a Martens csizmák szóval abból láthatok többet is,de a magassarkút sem ítélem el:) Amatőrnek mondanám magam,nincs is valami sok összeállításom az egyik ok,hogy van,amit nem teszek ki publikussá. Szóval,várom a kommenteket.
(az elején nem nagyon használtam kiegészítőket a ruháimhoz)
2014. aug. 20. 18:44
1/11 anonim válasza:
úgy a negyede tetszik
amúgy nem rosszak, csak nem is túl egyediek
próbálj meg több stílust és más színvilágot is
kezdetnek ezek jók
3/11 anonim válasza:
Sajnos nem igazán tetszenek... Ezek a szettek egyáltalán nem különlegesek vagy sikkesek. Semmi nincs bennük.
Sajnálom. Nem bántás.
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a hozzászólásokat próbálok,majd kitalálni valami egyedit,amit eddig még nem csinált senki és ezzel színesebbé tenni az összeállításaimat.
2014. aug. 20. 19:14
5/11 anonim válasza:
MEGHALOK ÉRTÜK! Nagyon tetszenek! Bár van pár cipő amit nem vennék fel, de ettől függetlenül nagyon atom!
7/11 anonim válasza:
Azok a platformos cipők rém ízléstelenek. Amúgy meg tényleg elég átlag (PLL)
9/11 anonim válasza:
kb a harmada tetszik. A többi nekem túl barbie-s de ez magánvélemény.
10/11 anonim válasza:
Lel, ezek átlagosak? :D Nem hinném, hogy mindenki ilyenekben mászkál. Az átlag = egyszerű cipő, sima nadrág, kb. semmilyen felső, és ennyi. Számomra ezt jelenti az átlag. Nekem tetszenek az összeállításaid, bár amelyiken magassarkú van az nem annyira, nem vagyok az a fajta. :) Valóságban is így öltözködsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!