Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A rockerek miért hordanak...

A rockerek miért hordanak keresztet?

Figyelt kérdés
2014. aug. 19. 15:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem minden ricker hord keresztet. De akik igen azok azèrt mert hisznek Istenben.
2014. aug. 19. 15:08
 2/7 A kérdező kommentje:
Azokra gondolok, akik nem hisznek és megis hordják. Ezzel én nem értek egyet, de rengeteg rockeren látni.
2014. aug. 19. 15:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Mert divat... és a divatrockerek hordják csak. Én nem hiszek istenben, nem is hordanék magamon keresztet.
2014. aug. 19. 16:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Ma már mindenen kereszt van, nem látod ezt a sok leggingset meg inget? Egyébként én se értek egyet vele, nem vagyok hívő, nem is hordok keresztet mert tiszteletben tartom, hogy ennek a keresztények számára jelentése van. Az is felb*sz, ahogy az indián tollas fejfedőt hordják divatként szinte...
2014. aug. 19. 17:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Inkább ezeken a divatmajmokon (swag, páwa vagy mi a sz*r) látok sok keresztet. Rockereken nem igazán.
2014. aug. 19. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
Én rocker vagyok és nem hordok keresztet,meg az ismerőseim sem.
2014. aug. 21. 18:13
 7/7 anonim ***** válasza:

De amúgy attól függ milyen kereztről van szó!!

A sima keresztet vagyis latin keresztet azok a rockerek hordják akik hisznek istenben . Van a kereszt ami ugyan ilyen csak fordítva van , az a sátánizmus jelképe , azt a sátánista rockerek hordják . És van a füles kereszt ,a hagyomány szerint fokozza az életerőt, megtöri a rontást , távol tartja a betegségetek ..stb. szóval annak védelmező szerepet tulajdonítunk és azt úgy általánosan csak hordják!

És hát persze vannak a pózerek akik meg ezt mind utánozzák és közbe azt se tudják minek :DDD

2014. szept. 16. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!