Ideális lesz ez a szett?
Figyelt kérdés
Sziasztok.9.osztalyba megyek es odajar az a fiu aki nagyon tetszik..
Szeretnem hogy "eszre" vegyen , szerintetek ez a szett jolesz az elso sulis napra?És arra hogy észre vegyen?!
2014. aug. 19. 12:56
2/10 anonim válasza:
Szerintem jó, de ha fekete gatyád van, akkor ne fekete felsővel vedd fel! Az nagyon egybeolvadna. Inkább a cipő színével egyező felsőt válassz! :)
3/10 anonim válasza:
Szeptemberben még nem kell dzseki, az a táska meg nevetséges. Amúgy se a ruhán múlik.
4/10 anonim válasza:
Egyrészt, nem a ruhán múlik, hogy észrevesz-e. Másrészt, ez egy teljesen tucat szett, szóval ezzel csak beolvadsz, kitűnni nem fogsz. A táska meg nagyon ronda.
6/10 anonim válasza:
Ez a cucc unalmas, tucat, ebben senki nem fog észrevenni, főleg nem egy pasi. Menj szoknyában, harisnyával, magassarkúban (de max 5 cm), csajosabb válltáska, szebb színekkel kombinálva, a felső meg ne ilyen lepedő szerű vacak legyen hanem valami test vonalát követő...
8/10 anonim válasza:
Nem ezen fog múlni, hogy észre vesz-e. De szerintem túl sötét, inkább egy bézs vagy egy fehér fölsőt vegyél.
9/10 anonim válasza:
ki akarsz tűnni a többi csaj közül, vagy beállni a sorba?
mert ez az utóbbihoz jó :D
10/10 anonim válasza:
A fekete nadrág, fekete póló szerintem sem jó választás. Külön-külön mindegyik jó lehet, de együtt nem tetszenek. A cipő színéhez hasonlót válassz, bár szerintem az a cipő nagyon csúnya. Nekem lányként nem tetszenek az ilyen cipők, nem tudom, hogy a fiúk, hogy vannak ezzel. Én inkább vagy balerinát vay egy szandált választanék mert akkor még bőven jó idő lesz szerintem. A dzseki tetszik és jól is jön, ha fázósabb vagy meg azért nem biztos, hogy meleg lesz, nem tudhatom előre. Az a táska, szerintem egy 9.-es lányon vicc, már ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!