Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon fiús lenne ez a szett?...

Nagyon fiús lenne ez a szett? Hogyan tehetném kicsit nőiesebbé? (képek)

Figyelt kérdés

Egy kicsit bővebb kockás inget ( [link] vennék fel, az ujjait feltűrném, pár gombot felül kigombolnék. Alulra egy boyfriend farmert farmert vennék fel ( [link] az aljáz felhajtanám, és az ingem alját betűrném, hogy kihangsúlyozzam az alakom.

Szerintetek ez milyen? Milyen cipőt vegyek hozzá? Nagyon férfias?

2014. júl. 29. 12:22
 1/9 anonim ***** válasza:
38%

Hat eleg langyikasra sikeredett!

Egyebkent ha visszaolvastal volna par oldallal pont ott taglaltak a nok kockasing viseletet!

2014. júl. 29. 12:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Elso, szerintem lany a kerdezo:) szerintem inkabb egy szukebb farmernadraggal vedd fel. Egy barna, vagy fekete csimaval jol nezne ki, vagy valami szep szandallal.:)
2014. júl. 29. 12:41
 3/9 anonim ***** válasza:
egyszerű magassarkúval
2014. júl. 29. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
27%

2-es a lanyok nem lehetnek rezsok?

Ha egy fiu lanyos ruhat hordana, hogy tenne fel a kerdest?

" nem b..zas egy kicsit"? Vagy valahogy hasonloan.

2014. júl. 29. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Piros kockás inghez így képzeletben jól menne egy piros magassarkú :D

Bár ez élőbe, felvéve dőlne el igazán...

Viszont, hogy segítsek, itt van pár kép hátha ihlet jön a boyfriend naci kapcsán:

[link]

*

[link]

*

[link]

Remélem egy picit tudtam segíteni :)

Végül, h döntöttél?:D

2014. júl. 29. 19:22
 6/9 anonim ***** válasza:
magassarkú, vagy ha nem szereted, szandál, és hangsúlyos kiegészítők. nem fognak benne fiúnak nézni, nyugi. :) én is így járok.
2014. júl. 29. 20:00
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem töltö be nekem a nadrágot, de szerintem ez az ing egy sima farmerral teljesen rendben van. Én így öltözködöm. Betűrve az ing hülyén néz ki, a magassarkú farmerral párosítástól meg engem kiver az víz, mert kár a jó kis farmerokat elrontani azokkal a rondaságokkal (már ha normális farmerről van szó).

Szerintem nem kell ezen semmit nőiesíteni, az ing a színe miatt amúgy is inkább nőies.

2014. júl. 29. 22:55
 8/9 anonim ***** válasza:

Boyfriend nadrag!

Hab a tortara!

Tuti nyero a pride fesztivalon...

2014. júl. 30. 08:39
 9/9 anonim ***** válasza:

Mint leszbikus nő megerősítem, ez tényleg eléggé deszkás-favágós butch.

(Nekem mondjuk nem jönnek be a tomboy stílusú csajok, ha már butch akkor legyen inkább dandy)

Az első számú dolog ami nekem ebben fura, hogy bő felsőt bő nadrággal nem veszünk fel, mert olyan hatása lesz, mintha egy formátlan zsákban lennél. Nem tudom milyen szűk az ing, de a betűrés nekem minden esetben a spagettiwesterneket idézi. Ne.

Külön-külön mindkettő jó lehet, de egy szűk gatyával illetve toppal.

Olyan cipővel ami színben harmonizál, balerina, tornacipő, magassarkú, attól függően hova tartassz.

2014. aug. 10. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!