Az alábbi összeállítás, lányok esetében bejövős?
Sziasztok! Kérdésem az lenne hogy ha én ezeket a ruhákat hordom, kapok valamilyen "pluszt" egy lánynál, csakis ránézésre, beszélgetés előtt?
-Cipő : Nike Reax 8 ( [link]
-Nadrág : Egy enyhén(!) csőszárú farmer
-Felső : Egy egyszerű szürke színű pulcsi a kedvencem. ( [link]
Azért szeretnék ilyet kérdezni, mert kicsit elgondolkodtam, hogy mi is van. Ebben az összeállításban érzem magam a legmagabiztosabbnak, mondanom sem kell hogy nagyon szeretem. A hajam egyébként egy nagyon minimálisan zselézem.
Sziasztok! sajnos az utolsó linket elrontottam. Itt a helyes: [link] .
Ja és 15 éves vagyok , tehát idén kezdtem a középiskolát.
Szerintem elég undorító ha valaki a ruhájával akar bejönni valakinek..Szerintem inkább az eszeddel akarj feltűnni. A hülye libák (bocsi) csak a séród és a gönceidet nézik, ha értelmes lányt akarsz az azt nézi hogy okos vagy-e és intelligens.Ellenben ha egy (bocsánat de: )hülye
Libát néztél ki ,akkor már csak egy jó frizura kell és sok esélyed lesz.
Naiv, aki azt hiszi, hogy csak a belső értékek fontosak. Valljuk be, ez a mai világban nagyon nem így van. És ne álltasd magad, kedves utolsó, fogadni mernék, hogy neked is számít valamennyire az öltözködés. (is)
Egyébként szerintem ez a szerkó túl egyszerű, de csak úgy hétköznapokra/suliba teljesen jó. Nekem a cipővel sincs bajom. De hétvégéken, meg az esti buliba legyél egy kicsit elegánsabb, könyörgöm! 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!