Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol vegyek nadrágot elfogadhat...

Hol vegyek nadrágot elfogadható áron?

Figyelt kérdés
Kb. 2 hordható nadrágom van és kéne még 1-2 őszre, viszont a kínai boltokba már nem találok jót (mindegyik tele gyöngyökkel, virágokkal borzalmas az összes) és még ahhoz képest ezek sem olcsók. A tallyba, reservedbe találok nagyon jókat, ami nem is az a nagyon vékony, tök egyszerű mégis jól néz ki, de sajnos nincs 7-8 ezrem egy nadrágra. Cicagatyákat meg nem nagyon szeretnék, mert ha bejön a hidegebb idő akkor abba fázni fogok, a harisnya meg kényelmetlen. Amúgy is most inkább farmerokat vennék. Hol nézzem meg? 16L
2014. aug. 17. 20:07
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja és az elfogadható ár azt takarja, hogy 5ezer alatt.
2014. aug. 17. 20:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Tegnap vettem a tallyban leértékelve 2000ért, de a bershkában is vannak ennyiért, a h&mben 3500 ért van basic farmer. Én kínaiban már meg se nézem, olcsóbban megveszem leértékelve a márkásat.
2014. aug. 17. 20:09
 3/6 A kérdező kommentje:
Nálunk is voltak leértékelve a tallyba is, meg a C&A-ba találtam még, de sajnos egyik se volt a méretembe, pedig nagyon tetszettek
2014. aug. 17. 20:13
 4/6 A kérdező kommentje:
Anya mindig veszekszik, hogy túl nagyon az igényeim és ne a legdrágább boltokba nézzem. Na de akkor mégis hol? Most a kínaiba is már 4 ezer egy farmer és egyszerűen borzalmasan néznek ki.
2014. aug. 17. 20:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom, van-e Kik a közeletekben, de ott is láttam sima egyszerű nadrágot egész normális áron.

Körülnézhetsz még Hádá-kban (az össze nadrágom onnan van :D), tök jó, sima egyszinű csőgatyákat lehet kifogni 2500-3000 Ft-ért, ha kilósban találsz olyat, akkor az még olcsóbbra jön ki.

Az Inváziót tudom még ajánlani, ott is szoktak lenni farmerek 3 ezerért. Vagy még ott van a Cosmos, már azoknak a minősége nem a legjobb, de 3000-ért ott is kapsz nadrágot.

2014. aug. 17. 20:43
 6/6 anonim ***** válasza:

Persze, én is megkaptam anyutól, hogy miből vasárolok mindig márkás cuccokat (neki a pláza egyenlő a drága holmikkal, a kínai pedig szerinte olcsó), aztán megmutattam neki az árcímkéket, és már nem szól bele, hogy mennyi ruhát veszek a fizetésemből.

Tegnap pl 18000 helyett 4400 ft-ból vettem egy farmert(tally), egy meleg kardigánt(tezenis), és egy felsőt(tezenis).

Invázióban, Cosmosban is szoktam vásárolni, bár ezekben ritkán lehet találni egyszerű farmert, mert mindig tesznek rá valami követ, göngyöt, csillogó bizgentyűt, én meg azt nem szeretem.

Kínaiban meg a legolcsóbb, elszabott darab is 5-6000 ft.

2014. aug. 17. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!