Hol vegyek nadrágot elfogadható áron?
Nem tudom, van-e Kik a közeletekben, de ott is láttam sima egyszerű nadrágot egész normális áron.
Körülnézhetsz még Hádá-kban (az össze nadrágom onnan van :D), tök jó, sima egyszinű csőgatyákat lehet kifogni 2500-3000 Ft-ért, ha kilósban találsz olyat, akkor az még olcsóbbra jön ki.
Az Inváziót tudom még ajánlani, ott is szoktak lenni farmerek 3 ezerért. Vagy még ott van a Cosmos, már azoknak a minősége nem a legjobb, de 3000-ért ott is kapsz nadrágot.
Persze, én is megkaptam anyutól, hogy miből vasárolok mindig márkás cuccokat (neki a pláza egyenlő a drága holmikkal, a kínai pedig szerinte olcsó), aztán megmutattam neki az árcímkéket, és már nem szól bele, hogy mennyi ruhát veszek a fizetésemből.
Tegnap pl 18000 helyett 4400 ft-ból vettem egy farmert(tally), egy meleg kardigánt(tezenis), és egy felsőt(tezenis).
Invázióban, Cosmosban is szoktam vásárolni, bár ezekben ritkán lehet találni egyszerű farmert, mert mindig tesznek rá valami követ, göngyöt, csillogó bizgentyűt, én meg azt nem szeretem.
Kínaiban meg a legolcsóbb, elszabott darab is 5-6000 ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!