Csak 13-16/L lányok válaszát várom. Csajok nektek bejön ha gey srác lila csőgatyát hord? Annyira nem cső de sokan mondják h jóláll. Ti mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
2010. jan. 14. 17:37
11/33 anonim válasza:
Ezek szerint neked tetszik, akkor minek kérdezed? Amúgy gáz az ilyen b.zi-bugyi manapság a ,,pasikon,,:DDDDDDD
12/33 anonim válasza:
hát attól függ tudja-e viselni de most így ahogy írod nem birom elképzelni egy pasin
13/33 anonim válasza:
fújfúj..egyáltalán nem tetszik:/miért kell a fiúknak lila,rózsaszín cuccokba járni?szerintem nagyon gáz,főleg ha az az atomegyenesre vasalt haj,festett körmök,emo stílus,semmi férfiasság..blee hányinger:S soha nem nyúlnék hozzá egy ilyen pasihoz,már ha annak lehet nevezni..
bocsi:/
15/33 anonim válasza:
Nagyon nem! A csőgatya még oké, de nem lilában, hanem fiúknak inkább csak feketében, vagy szürkében
16/33 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ez lemaradt: 14/L
17/33 anonim válasza:
Világos, vagy sötét lila?
ha világos az nem vmi jó:S
De ha sötét az még elmegy....,de nekem sem tetszenek az ilyen stílusú pasik.
18/33 anonim válasza:
Mit akartál írni, hogy gay? xDD
Viccen kívül..
nekem abszolúte nincs bajom az ilyen nadrágokkal, van akinek jól áll van akinek nem (:
Így látatlanban nemtudom megmondani neked, hogy áll (:
De ha mindenképp színes, akkor inkább egy kék (:
19/33 anonim válasza:
bejön, de ne lilát, hanem kéket, feketét.
13/L
20/33 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!