Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Mit gondoltok arról a lányról, aki fiús pólókat hord, csőgatyát és sportcipőt?
ha nem ismerem előítéletem az hogy:
fiús, durva, aszexuális, bunkó, buta, unalmas
de ha már ismerném az igazi éned akkor ez a ruha felállás jobban feküdne nekem mint egy puncit is feszítő nadrág, tű sarkúval, és mélyen kivágott felsővel.
mert a lényeg belül van.. és most nem a testedre célzok...-.-'
22/f
Van akinek kifejezetten jól áll, főleg ha illik a személyiségedhez, vagy tudom is én mihez :D
Az ilyen lányok általában jófejek és jól ki lehet velük jönni...
Ha szép vagy, minden jól áll!
16/F
Szia, én lány vagyok és saját tapasztalatot írok le neked:
aszexuális, lezbikus, "biztos kocka és drogos", bunkó, "emós" :D
Igen vicces, de én is így öltözök(vagy még kicsit rosszabbul, sapka, sál, pulóver, bővebb nadrág), és folyton ezekkel találnak be. Ja, igaz, én szép se vagyok. ^^.
17L
21:12
és ezt neked mondták, vagy hallottad v.kitől, h ilyeneket mondanak a hátad mögött?O.o
barátnőm sokszor öszekeveri a ruhatárzunk mert elhordja a pólóimat de ha hazaqjön és leveszi végem
na akkor szerinted mennyire érdekel mit hord a munkahelyén meg mibe megy le boltba ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!