Lányok ki az aki szereti a szoknyákat? Milyen fajtát?
Szoknyából minit, testhezállót. Illetve a lenge térdig érőt. Bár inkább ruháim vannak, illetve nadrágot is hordok.
17/L
Én imádom a szoknyákat. Az egyberuhákat, a skater skirt-öt, a ceruzaszoknya-szerűt (nem tudom, hogy hívják)... mindet. :D
16/L
Minit de abból is csak a szűk fazonút
23
Sokszor hordok szoknyát, egyszerűen imádom őket, sokkal magabiztosabb leszek tőlük:)
Én elsősorban a mini szoknyákat szeretem, illetve a maxi szoknyák is tetszenek, bár olyanom nincs. Testhezálló, illetve skater skirtjeim vannak, illetve pár fodros mini is:)
16/L
ne írjatok neki, ez az az öreg pasi, aki mindig ilyen kérdéseket ír ide, hogy miért nem hordunk szoknyát, miért szeretjük a harisnyákat!!!!!
"Fogadok ez megint annak a kreténnek a kérdése, aki arra élvez, ha lát egy nőt szoknyában. Úgyhogy ne adjátok alá a lovat, ne válaszoljatok neki!"
igaza van!!! ne írjatok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!