Miért nem szereti a fiam az ujjatlan pólót?
Egy szülőnek tényleg ez a legnagyobb gondja éjjel fél egykor...? Ééééérdekes.
Hát mi ezt honnan tudjuk? Kérdezd meg talán tőle? A kommunikáció igen hasznos képesség.
Egyáltalán valami infó a gyerekről? Ha kamasz, akkor vagy a szőr zavarja, vagy az, hogy ványadt kockafiú, miközben a többi srác ki van gyúrva. Vagy nem lát ilyet a többi srácon, csak a csajokon. Vagy bármi más.
kiskoromban is utáltam.
Nekem kényelmesebb volt csak szimplán a sima póló mimt az atléta. ja és most is utálom 15 évesen.
DIK XD...
Mért nem tőle kérdezed meg ?!
Meg most mi honnan tudjuk ?
Nem tudom, hogy hány éves a fiad, de meg kell érteni ha nem szeretné.Joga van neki is a kényelmeset hordani a saját ízlésének megfelelően.Én sem venném fel a helyében.Mondjuk 10 éves kor alatt még érthető,de amikor már kezd szőrösödni akkor neki elég ciki (saját tapasztalat) még nem tudja,hogy hogy szedje le,szabad-e,mi a módja...
10-15 éves korig a szőr a probléma az ilyen pólóknál.
Aztán kb 16-20-ig pedig az izom...
Elég furán és gyerekesen néz ki egy fiatalemberen egy ilyen felső ha van hozzá 2 piszkafa kéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!