Szerintetek hogy vágjam le, egy bakancs sarkát?
Van egy szupi bakancsom,5-6centis sarokkal,és ez nekem túl magas,emiatt nem szívesen hordom
Hogy szabadulhatnék meg ettől,úgy,hogy a cipőben ne essen kár?
Szerintem sehogy. Nem tudom, milyen bakancs, de vannak olyan cipők, amiknek üreges a sarka. Ha abból levágsz, akkor már elég érdekesen tartja meg a súlyod utána. :D Arról nem beszélve, hogy a sarkán talp se lesz. Ha tömör, akkor is kéne rá valami flekk, hogy ne a cipőt koptasd és ne csússzon annyira.
Plusz az is szempont, hogy az egész talp és cipő ahhoz a magassághoz kell kialakítva. Ha mindenképp ragaszkodsz a tervhez, cipész talán tud vele kezdeni valamit, de ha nem egy méregdrága cipő, nem hiszem, hogy megéri, jó pár ezret elkérnek ilyesmiért.
Összességében valószínűleg az lesz a vége, hogy kidobhatod és vehetsz egy újat. Akkor nem jobb, ha mész, és veszel egy új, laposat vagy kisebb sarkút és ezt elrakod arra a pár alkalomra, amikor mégis bevállalod ezt a magasságot? Vagy eladod ezt és ennek az árán veszel másikat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!