Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miket vigyek golyataborba? 15/L

Miket vigyek golyataborba? 15/L

Figyelt kérdés

Most 29.-en megyunk ket napra Velencei tohoz. Strand meg van tiltva. Milyen fele/fajta ruhakat vigyek?

Kerlek titeket ne linkeljetek ilyen elozo valaszokat! :) koszi elore is.

2014. aug. 15. 15:00
 1/9 anonim ***** válasza:
Valamit amin zenét bírsz halgatni nasit fehérneműt ruhát óvszert.
2014. aug. 15. 15:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Strand tiltva?? Akkor minek mentek egyáltalán? Vigyél bikinit, meg amiket hordani szoktál. 2 napra 2 szett szerintem elég. Cipő, papucs is kell. És strandoljatok mindenképp!! :D
2014. aug. 15. 15:16
 3/9 A kérdező kommentje:
Ovszert nem viszek :) nemvagyok olyan lany. A strandrol meg nemtudok mit mondani.. szerintem is hulyeseg ha nem mehetunk :D koszi a valaszokat
2014. aug. 15. 15:21
 4/9 anonim ***** válasza:

Szia. Én tavaly voltam gólyatáborban, úgyhogy el tudom mondani, hogy miket vittem. Legyen nálad valami kényelmes rövidnadrág, és hosszú farmer (mi pont rossz időt fogtunk ki). Első nap is valami kényelmesbe menjél, nem kell túlöltözni. Én majdnem világos nadrágot vettem fel, kár lett volna érte, mert a fűben ültünk amíg az ilyen ismerkedős játékok voltak. Vigyél mindenképp valami pulcsi szerűt is, mert este felé lehet, hogy hűvös lesz. Mi kaptunk gólyapólót, amit egész nap hordani kellett, szóval az alatta lévő póló nem látszott. Pólókból is inkább olyat vigyél, amiben könnyen megtudod csinálni a feladatokat, mert lehet, hogy szívatni fognak a nagyok. :D Valami csinosabb ruha is legyen nálad, mert nekünk mindkét este volt diszkó is, és oda fel lehet öltözni kicsit csinosabban is. Reggel lehet, hogy ti is tornával fogtok kezdeni, mi futottunk, aztán tornagyakorlat is volt. Legyen nálad leggings is, az kényelmes, és a tornához is felveheted. Fürdőruhát azért betennék a helyedben, nagy helyet nem foglal, aztán nehogy amiatt ne tudj fürdeni ha úgy van. Most így hirtelen ennyi jutott eszembe, de tényleg az a lényeg, hogy kényelmesbe menj, én is vittem egy csomó felesleges ruhát, amit végül fel se vettem.

Ha van még kérdésed a gólyatáborral kapcsolatban, akkor nyugodtan írjál.

Azt megkérdezhetem, hogy melyik suliba mész?

16/L

2014. aug. 15. 15:22
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát...amit akarsz. Szerintem a nadrág praktikusabb mint a szoknya és valami szandált vinnék cipőnek. Egy szandál elé 2 napra meg vigyél még egy gumis papucsot. Meleg lesz, szóval nem kell hosszú, meleg cuccokkal készülnöd, de azért egy pulcsit vihetsz. RUhákból vigyél kettőt (póló, adág, fehérnemű). Szerintem táborba a kényelmesebb ruhák jobbak, oda nem igazán kell kiöltözni. Persze, vihetsz csinosabb felsőt, rövidgatát csak ilyen koktélruhaszerű szoknyákat meg magassarkút ne vigyél csak felénk volt már példa erre is... Szerintem egy mintás póló meg egy farmer rövidnadrág egy szandállal pont jó. Azért napszemüveget, fürdőruhát, naptejet vihetsz hátha napoztok.
2014. aug. 15. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
Törcsi, inkább vigyél kicsit több ruhát, hatha összemocskolod magad valamelyik feladat alatt. Smink cucc ( nálunk a fiúk lánynak öltöztek es fordítva egy feladat keretében:D )
2014. aug. 15. 15:31
 7/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat!! :DD
2014. aug. 15. 15:33
 8/9 anonim ***** válasza:
óvszernélkül elsem indulhatsz xd
2014. aug. 15. 20:10
 9/9 A kérdező kommentje:
:'D
2014. aug. 16. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!