Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ti maximum mennyit adtok ki...

Ti maximum mennyit adtok ki ezekre a ruhadarabokra?

Figyelt kérdés

- egyberuha

- szoknya

- farmer

- blézer

- téli kabát (pl. szövet)

- átmeneti kabát

- cipők (tavaszi, nyári, őszi, téli)

- pólók, trikók, ujjatlanok

- fehérnemű, fürdőruha

- pulcsik

- rövidnadrág

- táska, öv, napszemüveg, egyéb kiegészítők

2014. aug. 15. 11:07
 1/9 Gyémántlány ***** válasza:

Egyberuha: Nem nagyon tudom, ugyanis rengetegféle stílusú, anyagú létezik, így eléggé változó az áruk is. Egy kis pamut nyári ruháért kb. 4000 Forintot, egy elegánsabb darabért pedig alkalmanként többet is adnék.

Szoknya: Nem nagyon hordok szoknyákat, úgyhogy ezt sajnos nem tudom.

Farmer: A farmerek sajnos nagyon drágák, de hát muszáj, úgyhogy van, hogy 8-9 ezer Forintom is rámegy azokra.

Blézer: Hát, ez sem nagyon fordul elő a szekrényemben.

Téli kabát: Az enyém 8000 volt, szerintem, ha bőrből van, vagy bundás, stb egyéb paraméterek, ez többet is megérhet.

Átmeneti kabát: Nekem ez egy barna bőrdzseki, 10000 Forintért. Ha farmerdzsekire gondolsz, azt kb. 6000-ért vennék.

Cipők: Én mindig Converse-ben járok, ami nem olcsó mulatság, de, hát ez van, ezt szeretem, 18000-ret ezen is el tudok verni. Télen CCC-s bakancsot hordok, 12000-ért.

Pólók: 2000-3000 Forintért, annál többet nem nagyon adok ki rájuk.

Fehérnemű, fürdőruha: A fehérnemű ugye megint drága, én csomagban veszek bugyikat, 7 db 3000 körül szokott lenni. A melltartókat 4000-ért veszem, a Womens' secret-ben.

Pulcsik: 3-4 ezer.

Rövidnadrág: 2-3 ezer egy sortért.

Táska, öv, stb: 3000-4000 egy táskáért, egyébként meg olyan 2000 a többi dologért.

Ez ugye a bevásárló központi árfolyam, turkálóban (bár én nem járok) ez sokkal kevesebb lenne.

2014. aug. 15. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:

Egyberuha: 4 ezer ft

Szoknya: 3 ezer ft

Farmer: 6-8 ezer ft

Blézer: ilyet nem hordok, nem tudok nyilatkozni róla

Téli kabát: 5-10 ezer ft között

Átmeneti kabát: ugyan annyiért, mint télit

Cipők: 3-8 ezer ft között

Pólók, tirkok, ujjatlanok: ilyenekért max 2500-at adok

Fehérnemű, fürdőruha: hát erről most így fogalmam sincs... :D

Pulcsik: 3 ezer ft

Rövidnadrág: 3 ezer ft

Táska: 4-5 ezer ft

Bár én általában mindent akciósan szoktam megvenni. Szoktam turiban is vásárolni.

2014. aug. 15. 12:06
 3/9 anonim ***** válasza:

- egyberuha 6

- szoknya 4

- farmer 5

- téli kabát (pl. szövet) 7

- átmeneti kabát 6

- cipők (tavaszi, nyári, őszi, téli) 8

- pólók, trikók, ujjatlanok 3

- fehérnemű, 2 fürdőruha 3

- pulcsik 3

- rövidnadrág 3

- táska, 5 öv, 1,5 napszemüveg, 1

2014. aug. 15. 12:08
 4/9 anonim ***** válasza:

- Egyberuha: attól függ. Ha elegánsabb, vagy bulizósabb, 9-10 ezret nem sajnálok érte, egy egyszerű pamutruhát hétköznapra olyan 4-5ezerig még megveszem. Komolyabb, esélyi, elegáns ruhákra, akár 15-17ezret is kiadok, ha tényleg minden klappol vele.

- szoknya: nem vagyok szoknyás, ha veszek csak olyat, ami max 7ezerből kijön és jól ki tudom használni és amit évekig hordani tudok azt hiszem 1 olyan szoknyám van, amit én vettem, a többit örököltem, barátok nekem adták, ilyesmi).

- farmer: általában 10ezerig megveszem, de akkor már bőven jó vagyok, ugyanis borzasztóan nehezen találok magamra megfelelő és kényelmes farmert.

- blézer: nem nagyon vannak blézereim, régebben vettem őket, azóta is azokat használom, olyan 7-8 ezre volt a legdrágább, inkább leárazásokon veszek ilyesmit.

- téli kabát: jó, meleg, csinos szövetkabátért 20-25 ezret is kiadok. Bár két éve vettem egy Burberry szövetkabátot 600 euróért, azóta nem vettem ilyesmit.

- átmeneti kabát: 10-15 ezer max

- cipők: ha cipőről van szó, nem sajnálom a pénzt, borzasztóan szeretem a cipőket. ha olyasmi, amire szükségem van (mert régi tönkrement pl.), akkor 30 ezret is kiadok érte, ha viszont olyan, ami csak simán tetszik, akkor max 10-15 ezret. Bár függ a cipő milyenségétől is, papucsért nem adok 15 ezret pl, de bokacsizmáért már igen. Mondjuk egy lapostalpú cipőt nem veszek meg olcsón 3-5 ezerért, mert mindig szarrá törik a lábamat (pl azok, amik a H&M-ben vannak.)

- pólók: max 2ezer forintot. egyszerű, minta nélküli pamutpólókat hordok, általában fehéret vagy feketét, és a legtöbbet leárazáson veszem. Ingeket, blúzokat szoktam még hordani, azokra már kiadok 6-7 ezret is.

- fehérnemű: 4-5 ezret kiadok egy felsőért/alsóért. általában leárazásokon kijön annyiból jobb márkájúaknál is. De van, hogy pl H&M-ben veszek párezerért 3 bugyit vagy 1500ért leárazott melltartót.

- fürdőruha: max 2000 ft. nem nagyon járok strandra, fölösleges drága fürdőruhát vennem.

- pulcsik: olyan 6-7 ezer között nem sajnálom rá, annál drágábban olyan 10ezerig csak akkor, ha nagyon tetszik vagy nagyon sokféleképp tudom kihasználni.

- rövidnadrág: 4-8ezer ft.

- táska: nehezen találok nekem tetsző táskát, baromi válogatós vagyok, és én egy táskát általában addig hordok, míg el nem kopik. Egy hétköznapi cipelős táskát, amivel az egyetemre is tudok menni max 15ért veszek, bulizós táskát, vagy kisebb táskákat meg olyan max 7-8 ezerért.

- Öv: nem nagyon veszek övet. Ha igen, minél olcsóbban, leárazva, és mivel vékony a derekam, legtöbbször csak a gyerekosztályon kapok megfelelő méretet.

- napszemüveg: kb 5 éve ugyanazt a 25ezer ft-os napszemüveget hordom, idén vettem 3ezerért egy másikat, hogy tudjam váltogatni.

- egyéb kiegészítők: félévente legfeljebb egyszer veszek max 3ezer ft. értékben valami ékszert (nyaklánc, fülbevaló, gyűrű)

23L

2014. aug. 15. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Szia.

Egyberuhára ha esküvőre vagy valami jeles alkalomra kell akkor max. 20 ezer forint.

Szoknya maximum 7-8 ezer forint.

Farmert olyan 5-6 ezer forintért szoktam venni. Ezek 2-3 évig simán kitartanak.

Blézert max 10 ezer forintért szoktam venni :)

Téli kabátot 20-25 ezer forintért.

Átmeneti kabátot már kapni 5-6 ezerért is, nekem azok teljesen jók.

Cipőért 20 ezer a max.

Pólók,trikók és ujjatlanokra darabonként 2-3-4 ezer forintot szánok.

Fehérneműre és fürdőruhára, nos fehérneműt kínaiban veszek mert nincs nagy mellem, így melltartóból az jó, bugyi szintén, fürdőruha max 6 ezer forint :)

Pulcsikat nem nagyon hordok, inkább ilyen kis vékonyabb darabokat szoktam, ilyen lógós dolgokat. :) azt olyan 5-6 ezerért veszem.

Rövidnadrág 4-5 ezer forint.

Táska 3-4-5 ezer forint, övet ritkán veszek azt nem tudom, napszemüveget 3-4-5 ezer forintért szokta, egyéb kiegészítők, pl fülbevaló, nyaklánc stb 4-5 ezer forint a max :)

2014. aug. 15. 15:10
 6/9 anonim ***** válasza:

- egyberuha 6 000

- szoknya 4 500

- farmer 10 000

- blézer 8 000

- téli kabát (pl. szövet) 20 000

- átmeneti kabát 15 000

- cipők (tavaszi, nyári, őszi, téli) 15 000

- pólók, trikók, ujjatlanok 3000, trikó csak 2000

- fehérnemű, fürdőruha 3000 melltartó, 1000 bugyi, 8000 fürdőruha

- pulcsik 4000

- rövidnadrág 3500

- táska, öv, napszemüveg, egyéb kiegészítők: táska ha nagyobb akkor akár 10 000 is (nem bőr persze annyiért), napszemüveg 3000, ékszerekért nagyon változó

18L

2014. aug. 15. 17:40
 7/9 anonim ***** válasza:

nem hordok szoknyát, így ruhát sem.

farmer: 4e max, de szeretek 2-3e között venni.

blézer: 2e

téli kabát: 5e

átmeneti kabát: 3e

cipő: 8e

póló...: 2e

fehérnemű: 1500

fürdőruha: 6000-ért vettem 6 éve keveset járok strandra.

pulcsi: 2500

rövidnadrág: 2e

táska: 3e

egyéb kieg.: 1e

2014. aug. 15. 20:44
 8/9 anonim ***** válasza:

- egyberuha xxxxxx (((fiú vagyok)))

- szoknya xxxxxx

- farmer 9000

- blézer xxxxxx

- téli kabát (két kapucnis pulcsi egymáson)

- átmeneti kabát 9000

- cipők 4000

- pólók, trikók, ujjatlanok 2000

- fehérnemű, fürdőruha (van már otthon elég)

- pulcsik 5000

- rövidnadrág (ált. hosszúból készül)

- táska, öv, napszemüveg, egyéb kiegészítők (ha nem szakad ki / törik össze, akkor lehúznám velük a hátralevőt)

Az olcsó nem azt jelenti, hogy ízléstelen rondaságokat kell összevásárolni, és a márkás sem néz ki automatice jobban. Azért ha valami nagyon-nagyon megtetszene, ami ritkaság, mert válogatós agyok, akkor előfordulhatna, hogy többet is kiadnék rá. De van olyan bolt, ahol egy trikót árulnak annyiér, amiért az ember kabátot vesz, hát azt már kikérem magamnak.

2014. aug. 16. 00:56
 9/9 anonim ***** válasza:

Egyberuha: 20 ezer ft

Szoknyát külön nem hordok!

Farmer: 10 ezer Ft

Blézer : 10 ezer ft

Téli kabát: 30 ezer ft

Átmeneti kabát: 15 ezer ft

Cipők: 20 ezer ft

Pólók: 8 ezer ft

Fehérnemű, fürdőruha: 10 ezer ft

Pulcsik: 15 ezer ft

Rövidnadrág: 10 ezer ft

Táska: 15 ezer

Ezeket mind a saját fizetésemböl finanszírozom.

25/L

2014. aug. 16. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!