Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az tényleg baj ha a kis...

Az tényleg baj ha a kis melleim ellenére nagyon kivágott felsőket hordok?

Figyelt kérdés

Én is kicsi vagyok és a melleim is, de viszont szépek és formásak, nem lógnak. És a mellkasom is szép. Gyakran hordok nagyon kivágott felsőt.

És meg is néznek amit nagyon élvezek. 22L

2014. aug. 15. 08:37
 1/9 manó1235 ***** válasza:
82%
akkor miért lenne baj? ha te így érzed jól magad akkor nyugodtan:)
2014. aug. 15. 08:46
 2/9 anonim válasza:
85%

Szerintem egyáltalán nem baj, sőt! Nem csak a nagy mellű nőket kedvelik a férfiak. A kisebb, de formás cici nagyon is vonzó lehet, főleg kivágott felsőben;)

37F

2014. aug. 15. 11:32
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem baj. Igazából még kényelmesebb is, mint egy nagymellűnek, mert a kis cicik nem 'ugranak ki' olyan könnyen, mint egy nagyobb.

Ha te élvezed, és jól érzed magad úgy, akkor nincs gond :)

2014. aug. 15. 12:34
 4/9 anonim ***** válasza:
Nem baj. Semmi gond nincs a kis mellekkel.
2014. aug. 15. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:

nem baj :) sőőőt :)

akkor hadd nézzem meg én is, küldj róla képet! :)

2014. aug. 15. 14:32
 6/9 anonim ***** válasza:
73%
Szerencsétlen kiscsaj... neked is ilyen szaros, olcsó trükkök kellenek, hogy jól érezd magad a bőrödben, annyira szánom az ilyet. A külvilág szajhának néz a kipakolt csecsek miatt, pedig csak egy alacsony önbecsülésű, gátlásosságát olcsó megjelenéssel leplező lány vagy. Ez a kérdés is azért született, hogy virtuális buksisimit csikarj ki, elmondják neked, hogy direkt csakis a kicsi mellek jók. Szomorú életed lehet..
2014. aug. 15. 17:33
 7/9 anonim ***** válasza:
88%
Nekem ugyan nem baj, ha a kérdés erre vonatkozik, és hogy közönséges mindenhogy a mellek kipakolása, az az én személyes véleményem. De hát végre egy nő, aki nem kesereg, és élvezi, ha nézik, hát világért se rondítanék ebbe bele.
2014. aug. 15. 17:47
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, a 6-osnak kifejezetten. Igazat nem tudok neki adni de érdekesnek találtam a választ.

És csak annyit hogy akkor is elég csúnya lenne a világ ha mindenki garbóban járna :)

2014. aug. 16. 16:33
 9/9 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj, de nem árt, ha tisztában vagy vele, hogy mennyire lehet "behajolni" anélkül, hogy a kivágásban látszanának a bimbóid ;)
2014. aug. 19. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!