Ilyen esetben mennyiért adnátok el?
Az egyik új, használatlan ruhámat féláron hirdetem, 4000 ft volt. Jelentkezett rá egy csaj, mondta, hogy elviszi 1000-ért... Hát ezen picit kiakadtam, írtam is, hogy nem, mert így is áron alul adok egy új ruhát... (H&M-es) Nem durva ez egy kicsit, hogy le akarta volna alkudni ennyire? Azért nem mindegy, hogy 2000 vagy csak a fele...
Ti mennyiért adnátok el egy olyan cuccotokat, amit egyszer sem viseltetek, mert mondjuk hónapok után sem tudtátok kihasználni?
Nem értem mit kell ezen kiakadni, válaszolni kell neki, hogy nem adod annyiért és kész. Az ár szerintem megfelel érte, majd elviszi más, nem kell ilyen hülyeségeken fennakadni.
( csak egy kis történet: Mi elektronikai eszközt akartunk eladni, megvolt minden ami egy hirdetéshez kell, termékleírás, fényképek és egyetlen egy apró kikötés: Csere nem érdekel. Másnap reggelre egy üzenet érkezett, hogy van-e kedvünk fűkaszára cserélni. Jót röhögtünk rajta.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!