Mit tegyek hogy ne legyek "ruhamániás"?
Figyelt kérdés
Folyton úgy érzem nincsenek ruháim,nem tudom mit vegyek fel. Ha valamit többször vettem fel furán érzem magam.
Nem vagyok ilyen divatmániás, ilyen stílusban szoktam öltözni,hajam is ilyesmi [link]
Mondjuk nem szoktam sokszor ruhát venni, lehet azért van ez?
2014. aug. 12. 08:44
1/4 anonim válasza:
Szerintem vehetnél kicsit sötétebb színű ruhákat. Nem azért mondom, de nekem nem nagyon tetszik, ha egy srác rózsaszínt hord. Az viszont, ha egy fiú jól öltözik, igényes, ad a ruháira, bejön!
2/4 A kérdező kommentje:
Jah nem, barna,szürke,meg fekete ruháim vannak csak :) a jellegük ilyen! Nem találtam jobbat bocsi.
2014. aug. 12. 15:28
3/4 anonim válasza:
Szerintem ez teljesen rendben van. :) Ha úgy érzed, hogy nincs elég ruhád, vásárolj nyugodtan, csak maradj egészséges határokon belül (tehát ne verd adósságba magad). Tök jó, ha egy srác szeret vásárolni, és nem kell könyörögni, hogy új ruhát vegyünk neki. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Hát rendben köszönöm :)
2014. aug. 12. 19:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!