Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hogyan legyek nagy meno? 14/L

Hogyan legyek nagy meno? 14/L

Figyelt kérdés
Uj osztalyt kezdek es nem ismerek senkit es ok sem engem. hogyan legyek szimpazikus szamukra? Magyar vagyok es Nemetorszagba vagyok, es szeretnek beilleszkedni a Nemetek koze. hogyan kellene oltozkodnom? Viselkedesileg mit kell tennem? Konnyen baratkozos falyta vagyok es onnmagamat adom. de stilusban? nincs sajat stilusom..mindegyikben fenyelmesen erzem magam es jol all.
2014. aug. 6. 13:04
 1/4 anonim válasza:
100%
Szerintem tanulj meg írni, aztán öltözködni, aztán viselkedni.
2014. aug. 6. 13:08
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Fúú, először magyarul tanulj, csak utána németül.
2014. aug. 6. 13:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ezt kérdezned kell akkor sehogy nem leszel menő. Azt nem lehet tanulni... valaki vagy menő vagy nem. Nem a külsőn múlik. Csak add önmagad... ha megjátszod magad az nem lenne menő.
2014. aug. 6. 15:57
 4/4 anonim ***** válasza:
Tudj nagyon nagyon jó németül, mert a németek nagyon ragaszkodnak a saját nyelvükhez.
2014. aug. 6. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!