Hogyan legyek nagy meno? 14/L
Figyelt kérdés
Uj osztalyt kezdek es nem ismerek senkit es ok sem engem. hogyan legyek szimpazikus szamukra? Magyar vagyok es Nemetorszagba vagyok, es szeretnek beilleszkedni a Nemetek koze. hogyan kellene oltozkodnom? Viselkedesileg mit kell tennem? Konnyen baratkozos falyta vagyok es onnmagamat adom. de stilusban? nincs sajat stilusom..mindegyikben fenyelmesen erzem magam es jol all.2014. aug. 6. 13:04
1/4 anonim válasza:
Szerintem tanulj meg írni, aztán öltözködni, aztán viselkedni.
2/4 anonim válasza:
Fúú, először magyarul tanulj, csak utána németül.
3/4 anonim válasza:
Ha ezt kérdezned kell akkor sehogy nem leszel menő. Azt nem lehet tanulni... valaki vagy menő vagy nem. Nem a külsőn múlik. Csak add önmagad... ha megjátszod magad az nem lenne menő.
4/4 anonim válasza:
Tudj nagyon nagyon jó németül, mert a németek nagyon ragaszkodnak a saját nyelvükhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!