Miért nem szeretik a lányok az egyberészes/egyrészes fürdőruhát?
Volt már néhány hasonló, kapcsolódó kérdés, és azt szűrtem le, hogy a fiatalok szerint öreges, vagy csak az hordja, aki takargatni akar valamit (vagy kislány ugye).
Jó, persze, néhány dologban kényelmetlenebb, mint egy bikini (például a vécézés), dehát mikor volt gond egy szépnek látszani akaró lánynak a kényelmetlenség? Akkor magassarkút se vennének :)
Amúgy az ilyen nagyon divatos össze-vissza vágott darabok nekem nem tetszenek, pont az a vonzó benne ahogy rásimul a testre, az olyanoknál meg sérül ez a dolog.
Nekem ilyenem van:
Én utálom az egyrészest, egyrészt kinézetre sem tetszik(nem azért mert öreges),másrészt meg kényelmetlen(én is tudom,hogy a szépségért meg kell szenvedni, de én strandra azért járok,hogy jól érezzem magam, nem azért hogy a fiuk kedvére tegyek, arra ott vannak a bulik).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!