Miért nem szeretik a lányok az egyberészes/egyrészes fürdőruhát?
Volt már néhány hasonló, kapcsolódó kérdés, és azt szűrtem le, hogy a fiatalok szerint öreges, vagy csak az hordja, aki takargatni akar valamit (vagy kislány ugye).
Jó, persze, néhány dologban kényelmetlenebb, mint egy bikini (például a vécézés), dehát mikor volt gond egy szépnek látszani akaró lánynak a kényelmetlenség? Akkor magassarkút se vennének :)
Amúgy az ilyen nagyon divatos össze-vissza vágott darabok nekem nem tetszenek, pont az a vonzó benne ahogy rásimul a testre, az olyanoknál meg sérül ez a dolog.
nem lehet benne napozni(vagyis nem ajánlatos), ha nincs mit takargatnom minek tegyem, meg szerinte öreges is. ja meg csúnya. és télleg ne nőies. azok amik nem teljes egyberészesek, hanem mondjuk elöl van egy vékony csík, az máson még jó, de én azt se tudnám felvenni.
és a magassarkúról annyit, hogy én imádom a magassarkúkat, nemrég vettem egy újat, 14 centis sarka van, és szombaton fel vettem buliba, kicsit tartottam tőle, de tök kényelmes volt:D mert nem gagyikat veszek, hanem máskásakat.:)
szerintem egy kétrészes sokkal szexibb;)
18/F
1. tök kényelmetlen
2. lenyomja a melled
3. a 2részes sokkal jobb:)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!