Ha cicanadrágot veszek fel, hova tegyem a mobilom?
Figyelt kérdés
Imádom a cicanacikat!! Most megyek gimibe és gondoltam veszek jó párat, de hopp egy bökkenő. Hova tegyem a mobilomat? mert ugye ennek a fajtának nincs zsebe (általában). Hátizsákom lesz, onnan meg félek,hogy kilopják, vagy nem? :3
nagyon kicsi táskát hordj vagy vannak direkt ilyen mobiltartók derékre. Szerintem ha bemész egy mobilüzletbe akkor találsz ha pedig szeretsz kézimunkázni akkor készithetsz magadnak is és igy nem kell égen-földön keresned.
2014. aug. 14. 13:21
22/26 anonim válasza:
Jézusom... Miért kell minden alapvető dolgot manapság megkérdezni?O.o Nekem ez kérdés sem volt anno, ki tudtam találni magam is.
Ennyi sütnivalód sincs?
Mi pl minden teremben máshol voltunk, szóval a táskát hurcibáltuk magunkkal. Ha mégse akkor a teremben hagytuk és vagy bent voltunk vagy pedig kint és a tanár zárta az ajtót. Kénytelen leszel vagy a táskádba rakni és figyelni a táskádra, vagy pedig a kezedben vinni. Ha wc-re mész megkérsz valakit hogy "hé te osztály társ, légy oly szíves figyelj már a táskámra". Nálunk legalábbis ez ment. Saját osztálytárs meg csak nem lopja ki a teremben a táskádból. Annyira h.ülye senki nem lehet:D
2014. aug. 14. 14:13
23/26 anonim válasza:
*minden órán más teremben voltunk
2014. aug. 14. 14:13
24/26 anonim válasza:
Én reggel beteszem a táskámba, s ha csak nem hívnak, akkor elő se veszem estig onnan. Mi van már, hogy mindenki ennyire kütyüfüggő?
Meg amúgy is használd már az eszed, ilyen h*lye kérdést kiírni..
2014. aug. 14. 17:24
25/26 anonim válasza:
first world problems
2014. aug. 21. 19:33
26/26 anonim válasza:
Ez kb olyan mind nálam nyáron zseb nélküli fürdő boxerba vagyok, épp nem vízbe vagyok, el megyek kajáért a parton én pl olyankor mindig elől be teszem a gatyába, látszik hogy ott a telefon, mindig így szoktam, nyáron otthon udvaron ha sima boxerba vagyok akkor is így szoktam, ez az ötlet onnan vált be hogy iskolába 7 8 dikos voltam egy két tanár nem szerete ha telefonon viszünk be, tesi órán sehova nem tudtam tenni, mindig, óra előtt ugyan így elő be tetem a boxerba, úgy tesiztem, ott volt a telefonon, akkor zavaró volt, mást nem tudtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!