Ha cicanadrágot veszek fel, hova tegyem a mobilom?
Figyelt kérdés
Imádom a cicanacikat!! Most megyek gimibe és gondoltam veszek jó párat, de hopp egy bökkenő. Hova tegyem a mobilomat? mert ugye ennek a fajtának nincs zsebe (általában). Hátizsákom lesz, onnan meg félek,hogy kilopják, vagy nem? :32014. aug. 10. 19:18
11/26 anonim válasza:
A nagyon rövid pólódnak a zsebébe.
12/26 A kérdező kommentje:
de pólónak nincs zsebe! :D
2014. aug. 10. 20:57
13/26 anonim válasza:
Amúgy milyen pólóval hordod a cicanadrágjaid általában?
14/26 anonim válasza:
Vegyél zsebes cicagatyát... vagy legyen nálad egy kis táska is a mobilnak... ilyesmi: [link]
15/26 A kérdező kommentje:
de akkor ez a táska+ méh a hátizsák? :/
2014. aug. 10. 22:44
16/26 anonim válasza:
Én gimnazista vagyok ,és hát mi majdnem minden órán más teremben vagyunk ezért muszáj hurcolni a táskát szünetekben.
17/26 anonim válasza:
Nálunk a rendes táskát szekrényben tartjuk, ezért a legtöbb lánynál van kistáska a telónak. Szerintem csak kicsit legyen nagyobb mint a teló, hogy hazafele be tudd tenni a hátizsákodba.
18/26 A kérdező kommentje:
Igen, én is ilyenre gondoltam.D
2014. aug. 11. 10:26
19/26 anonim válasza:
vannak olyan cicanadrágok is amin van zseb..szerintem vegyél olyat.:)
20/26 A kérdező kommentje:
de abbol nincs olyan sok, legalább is én sosem találok :D
2014. aug. 12. 21:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!