Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen az az alternatív...

Milyen az az alternatív stílus? És hogy öltözködnek az alternatívok?

Figyelt kérdés
Én úgy hallottam, h az ördögbotosakra meg az ilyen hasonló dolgokat űzőkre mondják, h alternatív, esetleg az elvontakra. De végülis mit jelent?
2007. okt. 21. 09:47
1 2
 11/17 anonim válasza:
89%

Én pl alternatív zenéket hallgatok, de átlagosan öltözködök.

szóval most milyen stílusra gondoltál?

2011. okt. 31. 12:12
 12/17 anonim válasza:
100%
Ezt már rossz nézni. Az aki Alternatív stílusú csakis annyi az egész, hogy ELVONT. Példa: jól látható helyen van tetoválása, piercingek, a filmbéli rossz fiatalokat szokták pont úgy megjeleníteni amilyenek ők. Pedig az Alternatív stílushoz nem kötődik belső- azaz érzelmi hangolódás. Avagy olyan a kedvük mint akárkiknek, csak tetszenek nekik a nem túl extrém de nem is túl hétköznapi külsőségek. Ilyen egyszerű.
2013. máj. 20. 15:47
 13/17 anonim ***** válasza:
Kérem! Itt senkinek sincs igaza? :-D Az alternatív zene is zene és jó nagyon! Sziámi, Európa Kiadó, Kispál…
2013. okt. 19. 20:56
 14/17 anonim válasza:
alter zene még A heaven street seven( hs7), Kávészünet, stb.
2013. dec. 10. 09:13
 15/17 anonim ***** válasza:
67%

"Az alternatív stílus nem rocker!"

Így van. Sértés is együtt emlegetni a kettőt, már a rockra nézve.

2015. febr. 5. 02:32
 16/17 anonim ***** válasza:
19%
A rock zeneileg értékes, az alter meg egyszerű pop, csak éppen többnek akar látszani. (Akkor már inkább a sima, hétköznapi bubble gum pop.) Mint ahogy maguk az alteresek is ugyanolyan gondolkodású, hétköznapi emberek, mint bárki más, csak éppen többnek akarnak látszani, kevésbé őszinték, és kevésbé egyéniségek, hisz egy divatot követnek.
2015. febr. 5. 02:41
 17/17 anonim válasza:
100%

Utolsó, szerencsére a világ nem ilyen egyszerű. Én alternak vallom magam, mert olyan zenéket hallgatok együtt, amelyeknek a rajongóit kordonokkal se merném egy térbe engedni. Az alter nem egy stílus, hanem éppen hogy stílustalanság, de jó értelemben. Személy szerint agyfaszt kapnék, ha ugyanazokat a hangszereket hallgatnám egész életemben.

Jah, és még egy megjegyzés, Az alterosok kinél is kevésbé egyéniségek amiatt, hogy egy stílust követnek? Annál, aki a rockot, azaz több tízezer albumot egyszerre tart zeneileg értékesnek?

2015. ápr. 30. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!