A Sammydress mennyire megbízható és csak ilyen smink termékeket lehet onnan rendelni?
Figyelt kérdés
Lehet, hogy az utóbbi kérdés elég bugyutának tűnik, mert én erről tényleg semmit nem tudok, csak szeretnék rendelni onnan ruhát is és valamilyen sminkterméket, ha lehet.
És ez a Sammydress gondolom magyar cég. Én Romániában élek egy magyar faluban, és mint az előbb említettem erről nem nagyok tudok semmit, mert 1 évvel ezelőtt elég fiúsan viselkedtem... De ez mindegy, szóval ha rendelnék a Sammydress-ből, ide Romániába is szállítanának, vagy van román Sammydress, és inkább onnan rendeljek?
2014. aug. 10. 11:21
1/2 anonim válasza:
abszolút megbízható! nem csak sminktermékeket lehet onnan rendelni. lehet,ruhát,cipőt,ékszereket,sálakat stb. de viszont ez nem egy magyar cég hanem egy online külföldi oldal ahol Kínából küldik majd neked a dolgokat amiket megrendeltél. lehet fizetni dollárral,euróval,fonttal..stb. ezt neked kell kiválasztani hogy hogyan fizetsz. a szállításról annyit hogy ha rámész az oldalra akkor keress erről valami tájékoztatót,mert ott mindig leírják hogy milyen országokba szállítanak. remélem segíthettem :)
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Sokat segítettél!
2014. aug. 17. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!