Ilyesmi hátizsákokat hol keressek Debrecenben?
2014. aug. 8. 15:06
1/8 anonim válasza:
Nem tudom, jogy Debrecenben van-e, de a Claire's-ben remgeteg ehhez hasonló táska van. Mellesleg nekem is nagyon tetszenek ezek a táskák:)
3/8 anonim válasza:
szerintem a Fórumban, azon belül New Yorkerbe tuti van ilyesmi, csak inkább mminták nélkül. Én ilyen rokkeres táskákat láttam ott amiknek ugyanilyen a fazonja, de ki tudja lehet van ilyen mintájú is
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi. :)
2014. aug. 8. 17:40
5/8 anonim válasza:
En torokorszagban vettem egy ilyen tarskat egy draga boltba de mint minden taskabol ebbol is megeri jobb minosegit venni mert mar egy eve hasznalom es meg mindig olyan mintha uj lenne
6/8 anonim válasza:
Ja, meg az eBay-en is rengeteg van, írd be, hogy ,,vintage backpack"
7/8 anonim válasza:
az e-bay-en tényleg sok ilyen van, rucksack meg backpack címszó alatt rengeteget kidob, én is rendeltem ott, és életem legszarabb vétele volt, pedig gyakran rendelek onnan, de hátha neked szerencséd lesz:D
[link] ha már netes rendelés, akkor inkább innen. egyébként c&a-ban sok ilyen volt tavaly
8/8 A kérdező kommentje:
Netről nem nagyon szeretnék rendelni, mert tuti úgy járnék, hogy 2 centivel kisebb a táska, mint a könyveim. :D De azért köszi. :)
2014. aug. 9. 12:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!