Mit vegyek fel holnap?
Figyelt kérdés
Adott egy fekete,sztreccses,vadi új csőfarmer és egy bézs,masnis balerina cipő...nos,nem tudom kiválasztani az ezekhez passzoló felsőt,mivel elég vékony vagyok,ezért furán néz ki,ha egy feszülős farmerhoz feszülős felsőt választok szóval valami bő póló kellene,de az a probléma ,hogy eggyettaláltam,és az is eég fura ruhadarab(félvállasfehér,lehelletvékony,glitteres,csillogós,csikos tököm tudja' milyen felső)..szabadtéri rendezvényre megyek és kell valami "rohangálós " szett..épelméjü és normális válaszokat várok,akik itt szeretnének csipős megjegyzéseket tenni,azok inkább ne is irjanak semmit..előre is köszönöm.. :) apropó..14/L2014. aug. 7. 12:48
1/1 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!