Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Irodai állásinterjúm lesz...

Irodai állásinterjúm lesz holnap délután. Mit vegyek fel, hogyan sminkeljem magam? Milyen frizurát készítsek?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 7. 07:28
 1/4 anonim ***** válasza:
43%
Én egy térdig vagy térd főlé érő fekete szoknyát vennék fel, fehér blúzzal, hozzá valami szép fekete cipővel. A hajamat (ha elég hosszú a tied hozzá) akkor konyba tenném. Smink pedig szempilla spirál, egy kis BB krém, vagy lehelletnyi alapozó, bár inkább ezeket elhagynám, mert nagyon meleg lesz, és ha folyik le az arcodról az nem jó :( Én így mennék irodai állásinterjúra :) Remélem tudtam segíteni valamennyit!
2014. júl. 7. 09:46
 2/4 anonim ***** válasza:
46%

Szoknya blúzzal. Szoknya ne legyen túl rövid, kb. 5 cm-rel a térd fölé érő az ideális. Esetleg hosszúnadrág, ha nem vagy szoknyás. Blúz lehet rövid ujjú, de inkább olyat javasolnék, ami kb. könyökig ér. Ne legyen mélyen dekoltált. Esetleg ruhát is vehetsz fel, ha van olyanod, ami illik egy ilyen alkalomra (tehát nyilván ne egy virágmintás rózsaszín nyáriruhát válassz). Ne viselj feltűnő, élénk színeket, pl. piros, narancs inkább fekete, fehér, kék, bézs ideális.

Kiegészítőket nagyon visszafogottan, karóra és fülbevaló elég, más nem kell (maximum 5 kiegészítő az elfogadott)

Cipő magassarkú, 4-5 cm-es sarok elég, lehetőleg egyszínű, zárt.

Smink legyen visszafogott, alapozó/BB, púder, kis pirosító, natúr színű szemhéjfesték (sötétbarna, kis fekete a szempillatövekbe), szempillaspirál és valami visszafogott, nem túl fényes rúzs (szájfényt ne).

Parfüm valami könnyedebb legyen, nem illik erős illatokat használni (meg így nyáron amúgy sem jó ötlet).

Frizuránál fő a természetesség, ha szoktad kiengedve hordani a hajad, hagyd úgy, csak akkor fogd össze, ha nagyon nem szereted kiengedve. Picit göndörítsd be vagy ilyesmi, de felesleges mindenféle kontyot vagy ilyesmit készíteni.

2014. júl. 7. 09:51
 3/4 anonim válasza:

Térd alá érő szoknyát( csak egy kicsit érjen a térdede alá).

Fehér betűrt blúzt( lényeg hogy ne legyen koszos). Topán vagy magassarkú( semmiképpen se legyen telitalpú).

Én a sötétkék füstös szemeket ajánlok( azért sötétkéket mert gondolom sötét szoknya lesz rajtad). Hintőport is vigyél magaddal( gomdolom nem húzol harisnyát). Még egy tipp: fesd ki a körmöd élénk szinűre(három oka van: 1. vidámságot tükröz. 2. nyár van 3. elegáns.Pl. bézs, barack , cseresznyevirág... a lényeg ne sötétet. Legyél szép!

2014. júl. 7. 10:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia! Előttem jókat mondtak, viszont engem személy szerint a fekete szoknya, fehér ing a sulis évzáró/nyitó ünnepségre emlékeztet...:/ Linkelek párat:

[link]

[link]

[link] -ehhez azért ne éppen korall színű blézert vegyél

Hűvösebb idő esetén:

[link]

[link]

Ha hosszú hajad van, akkor vagy kösd fel:

[link]

vagy fűzd kontyba:

[link]

Azt hogy milyen legyen a sminked, a ruhád, hajad, szemed, bőröd színe szerint választanám ki, de mindenképp valami visszafogottat. Pl:

[link]

[link]

[link]

De azt se felejtsd el, hogy nagyrészt azon múlik, hogy légy magabiztos, és ez látszódjon is rajtad! Sok sikert! ;)

2014. júl. 7. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!