Mit gondoltok a lakk kabátokrol?
Nekem nem tetszenek. :S
Ezek is csak olcsó utánzatok, mint az Ed Hardy-k többsége. Mind kettőből az eredeti az ami valahogy is mutat.
Már a kérdés feltevője se lehet valami érett nő.
" imádom,nagyon szeretem,imádom "
" playboyba lehet venni"
Na ha ő nem ilyen kis pénzeslányka akkor megeszem a kalapom.(márcsak a plyboy alapján)
19:05
Egyesek milyen szánalmasak.:D
Még nem vagyok érett nő? Meg pénzeslányka? Igeen playboyba is vásárlok na és?
Meg tehetem na és?
Nem értem ezzel mi a baj, feltettem egy egyszerű kérdést, nem kell itt rólam hamis képet festeni!Főleg ha nem is ismersz.
jaj bocs, 19:51.
Ha te meg ilyen "érett nő vagy", akkor nem kell olvasgatnod a magamfajta "pénzes kislányka" kérdéseit, piszkálni főleg;)
A kérdés az volt h kinek mi a véleménye a lakk kabátokról... attól mert vki "szolíd" és nem venne fel ilyet, nem kell leoltani az olyanokat akik szeretik...
és hogy a kérdésre válaszoljak, én is szeretem a lakk a kabátokat :) nekem is olyan van :) vagyis nem lakk, hanem ilyen lakk hatású fényes :D aréna plázában vettem a Pull and Bear-ben :)
21/F
Szeretem ha valakit az alapján ítélnek meg, mert egy márka ruháit hordja...szánalom emberek, szánalom...lécci ha láttok az utcán, köpjetek már le, hiszen a sokak által "undorítónak" tartott mayo chix ruhákat viselem. De tudjátok mit? Nem nektek akarok tetszeni. Én se szólok meg másokat. Név és arc nélkül pedig pláne nem.
Bocsi az off-ért...pár válasszal előbb már kifejtettem, hogy tetszik a glam rock stílus, és szerintem jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!