Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok a lakk kabátokrol?

Mit gondoltok a lakk kabátokrol?

Figyelt kérdés
Én imádom öket:):)
2010. jan. 12. 14:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Nekem nem tetszenek. :S

Ezek is csak olcsó utánzatok, mint az Ed Hardy-k többsége. Mind kettőből az eredeti az ami valahogy is mutat.

Már a kérdés feltevője se lehet valami érett nő.

" imádom,nagyon szeretem,imádom "

" playboyba lehet venni"

Na ha ő nem ilyen kis pénzeslányka akkor megeszem a kalapom.(márcsak a plyboy alapján)

2010. jan. 12. 19:51
 12/20 A kérdező kommentje:

19:05

Egyesek milyen szánalmasak.:D

Még nem vagyok érett nő? Meg pénzeslányka? Igeen playboyba is vásárlok na és?

Meg tehetem na és?

Nem értem ezzel mi a baj, feltettem egy egyszerű kérdést, nem kell itt rólam hamis képet festeni!Főleg ha nem is ismersz.

2010. jan. 12. 21:15
 13/20 A kérdező kommentje:

jaj bocs, 19:51.

Ha te meg ilyen "érett nő vagy", akkor nem kell olvasgatnod a magamfajta "pénzes kislányka" kérdéseit, piszkálni főleg;)

2010. jan. 12. 21:16
 14/20 anonim ***** válasza:

A kérdés az volt h kinek mi a véleménye a lakk kabátokról... attól mert vki "szolíd" és nem venne fel ilyet, nem kell leoltani az olyanokat akik szeretik...

és hogy a kérdésre válaszoljak, én is szeretem a lakk a kabátokat :) nekem is olyan van :) vagyis nem lakk, hanem ilyen lakk hatású fényes :D aréna plázában vettem a Pull and Bear-ben :)

21/F

2010. jan. 12. 23:15
 15/20 anonim ***** válasza:

Szeretem ha valakit az alapján ítélnek meg, mert egy márka ruháit hordja...szánalom emberek, szánalom...lécci ha láttok az utcán, köpjetek már le, hiszen a sokak által "undorítónak" tartott mayo chix ruhákat viselem. De tudjátok mit? Nem nektek akarok tetszeni. Én se szólok meg másokat. Név és arc nélkül pedig pláne nem.

Bocsi az off-ért...pár válasszal előbb már kifejtettem, hogy tetszik a glam rock stílus, és szerintem jól néz ki.

2010. jan. 13. 10:47
 16/20 A kérdező kommentje:
Én is szeretem a mayo chix-es ruhákat, és a lakk kbátot is semmi bajom sincs vele, akinek nem tetszik, akkor ne hordja, de ne általánosítson;)
2010. jan. 13. 18:51
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
ocsmány ez a fajta kabát(szerintem) és a "vissza oltogatásod" már is tükrözi a személyiségedet.
2010. jan. 13. 20:53
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
ha felteszel egy publikus oldalra/fórumra egy kérdést igen is felvállalod, hogy te kapni fogsz pozitív és negatív kritikát is.de ha ezt eddig nem tudtad most már tudod.
2010. jan. 13. 20:54
 19/20 A kérdező kommentje:
Nem fogom tűrni, hogy engem oltogassanak, amúgy meg mi derül ki belőle? Érdekelne.
2010. jan. 13. 20:55
 20/20 A kérdező kommentje:
Jó, de a kérdésem A LAKK KABÁTOKRA vonatkozott, nem arra, hoyg egyből általánosítanak, hogy pénzes kislány..SZERINTEM!
2010. jan. 13. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!