Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon gáz ha én úgymond...

Nagyon gáz ha én úgymond lexarom a divat diktátorokat meg ezeknek majmolóit, és egyedien, stílusosan, sokszor nagyon régi stílusokat vegyítva az újal öltözködöm?

Figyelt kérdés
2014. aug. 5. 00:17
 1/7 anonim válasza:
Szerintem nem gáz engem sem érdekel annyira a divat ami tetszik azt hordom :)
2014. aug. 5. 00:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Miért lenne gáz? Ez a normális...
2014. aug. 5. 00:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ha esetleg ettől jobb, különleges hópihének érzed magad, na az gáz :) az összes kis tini átesik ezen a korszakon
2014. aug. 5. 00:34
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon gáz.
2014. aug. 5. 00:54
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem,en ugyan igy vagyok. Utalok ugy kinezni,mint masok,es kerulok mindent,ami divatos.
2014. aug. 5. 01:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem gáz, ha nem követed a divatot, viszont az, ha minden áron tepersz, még egy kicsit hozzáadsz, még valamit felveszel, még valamit hozzákeversz azért, hogy te egyedi és különleges maradj annak nagyon erőltetett beütése van, és egy kicsit szánalmas. Ne érezd magad egyedi hópihének, ahogy előttem írták. Nekem is nehéz volt megértenem (személyiségemből adódóan szeretek kilógni meg különleges lenni) hogy nem muszáj mindig kilógnom a tömegből, mert nem érek el vele semmit. Persze nem kell teljesen beolvadni, de felesleges foggal körömmel kaparni, hogy még véletlenül se legyen senkinek olyan cucca, mint nekem. Inkább összehaverkodtam a hasonló stílusú csajokkal :) Azért még mindig eléggé kilógok a sorból (na már megint a hópihe effektusom, tessék :D) de nem igyekszem nagyon. Ha olyan cucc tetszene ami éppen divatos, akkor simán megvenném attól, de most "szerencsére" semmi nem tetszik.
2014. aug. 5. 09:29
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj. Az a baj, hogy emiatt felsőbbrendűnek érzed magad.
2014. aug. 5. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!