Jó ez a ruha összeállítás? (kép)
Figyelt kérdés
Tegnap találáltam a nagymamámnál egy farmer szoknya összeállítást, ami még anyukámé volt;)
Nekem nagyon megtetszett, de szerintem nagyon kurv*s cicanaci néllkül. Kitaláltam, hogy veszek fel hozzá egy fekete cicanacit és egy fehér bodyt. Szerintetek hülyén néz így ki? Teszek fel képet, hogy milyen minden nélkül, de szerintem az úgy kicsit kurv*s. Csak a ruháról kérek véleményt, és nem az alakomról...:) (bocsi a koszos tükörért) 14/L
2013. aug. 12. 10:55
1/16 anonim válasza:
Cicanacival fehér felső nélkül teljesen jó.
3/16 A kérdező kommentje:
városba lakok.:)
2013. aug. 12. 11:04
4/16 anonim válasza:
Cseréld ki az övet valami másra, mert azon látszik hogy milyen régi, és ne gombold be a nyakadig, hanem vegyél alá egy trikót :)
5/16 A kérdező kommentje:
Esetleg valami jobb övet tudnátok linkelni?
2013. aug. 12. 11:26
6/16 anonim válasza:
Szerintem nagyon jó ez a farmerruha :)
Vegyél hozzá cicanacit és fölsőt, az övet is kicserélheted, de nem annyira szükséges. A felső 1-2 gombot tényleg ne gombold be, úgy jobb.
7/16 anonim válasza:
nem néz ki jól a cicagatyával meg azzal a fehér felsővel.
8/16 anonim válasza:
Nem kvás cicanadrág nélkül sem.
9/16 A kérdező kommentje:
Szerintem kicsit k.vás..vagy inkàbb mondjuk úgy,hogy nem az én vilàgom..
2013. aug. 12. 12:29
10/16 anonim válasza:
Szerintem sem k.urvás nélkülük. Viszont ezzel a fehér felsővel hülyén néz ki szerintem. Akkor már tényleg vegyél alá egy trikó szerűt és ne gombold be nyakig a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!