Jó ez a ruha összeállítás? (kép)
Tegnap találáltam a nagymamámnál egy farmer szoknya összeállítást, ami még anyukámé volt;)
Nekem nagyon megtetszett, de szerintem nagyon kurv*s cicanaci néllkül. Kitaláltam, hogy veszek fel hozzá egy fekete cicanacit és egy fehér bodyt. Szerintetek hülyén néz így ki? Teszek fel képet, hogy milyen minden nélkül, de szerintem az úgy kicsit kurv*s. Csak a ruháról kérek véleményt, és nem az alakomról...:) (bocsi a koszos tükörért) 14/L
nem kell hozzá se cicanaci,se body(max ősszel-télen,ha fel akarod dobni az unalmas fehérfelső+leggins kombót, rá veheted a farmerrucit)
övnek tökéletes lenne egy barna színű,csajos.Lehet egy vékony,"fonott" is,de lehet az a vastag,gumis..Majd látod,hogy melyik áll hozzá jobban:)
és igen,gombold lejjebb;) Ha kényelmetlenül érzed magad,"kurv*snak"(pedig nem az),akkor tényleg jó ötlet alávenni egy fehér toppot.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!