Lányok tetszik ha egy pasi tangában van?
Ha igen miért?
Hülye beszólásokra nem vagyok kíváncsi!!!!!
Egyáltalán nem tetszik, kifejezetten taszít.
24N
Magamat tudom csak ismetelni mert ugy latom ez itt egy bevett szokas, meg pedig az hogy ha egy ferfi felvesz egy noies ruhat akkor rogton fi.azzuk le, de meg akkor is ha eppen abbol a ruhabol gyartanak nekunk is pl.harisnya, tanga.
De ha egy no konkretan ferfi ruhat vesz fel akkor egybol jon a batorito valaszok tomkelege, hogy tudni kell viselni, probald fel stb. Bugyuta szovegek a batoritashoz!
Es azonnal tudok prezentalni egy peldat, most kerdezte egy delikvens, hogy a noi m meret megfelel-e a ferfi s- nek?
Termeszetesen elso versenyzo maris alatolta a lovat.
Kerdesem pedig az hogy hogyan is van ez itt ebben az orszagban ?
De csak ebben annak ellenere, hogy nyugatra nyalunk , de nem minden szokast veszunk at tobbek kozott azt nem, hogy ne egymas ruhazkodasaval foglalkozzunk?
Nem tetszik.
Kedves utolsó: felőlem mindenki azt csinál a saját életében, amit akar. De az én párom ne viseljen már olyan darabokat, amik taszítanak. Nyilván nem veszek fel férfiruhát én se, ha az nem indítja be, elvégre az a célom, hogy őt nyűgözzem le - és vica versa. Idegenek fehérneműjére meg nemtől függetlenül nem vagyok kíváncsi...
6-os!! A kérdező arra kiváncsi, hogy a lányoknak tetszik-e? Nem arra kiváncsi, hogy érdekel-e minket, hogy mi van rajta vagy nem!!! :D
Ha nem tudsz a kérdésre válaszolni, inkább ne válaszolj!
Személy szerint vicces, ha egy férfi tangában van, nevetni tudok csak rajta... Sorry! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!