Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mi lehet annak az oka ha...

Mi lehet annak az oka ha valaki a jobb kezen hordja az orat?

Figyelt kérdés
A minap lattam Berkit, aki ugyebar a jobb kezen hordja az orat?Ez azert van mert o 'kivaltsagosnak' hiszi magat es megteheti, vagy van mas oka is?Persze altalaban kerdem ezt, Berki csak pelda volt.

2014. aug. 3. 15:53
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert úgy szokta meg. 11 éves koromban én is a jobb kezemen hordtam, mert nem tudtam, hogy a balon kéne. Nincs ennek se oka, se jelentése.
2014. aug. 3. 15:56
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Egyik barátnőm bal kezes.Ő gyakorlati okokból hordja az órát a jobb kezén, tehát hogy ne zavarja pl. az írásban.
2014. aug. 3. 16:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy balkezes, vagy egyszeruen jobban jon ki neki a jobb kezen
2014. aug. 3. 17:35
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk balkezes, és zavarja őt néhány dologban, például írás. Vagy mert azon a kezén jobban tetszik neki, kényelmesebb. Sok oka lehet, de az, hogy valaki ettől kiváltságos lesz, nem hiszem. :)
2014. aug. 3. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!