Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért van az ha valaki legging...

Miért van az ha valaki leggingset vesz fel, akkor egyből ler@bizik?

Figyelt kérdés

Én nem azért veszem fel mert feszül, hanem azèrt mert sokkal kényelmesebb mint egy farmer, de ezt sokan nem értik meg. Tudom hogy sok plázacica hord ilyet, de szetintem attól még nem feltétlenül r@bis. Nem vasalom a hajam, csak halványan sminkelek, nem festem a szemöldököm, rúzs helyett ajakápolót használok. Szerintetek r@bisnek fogok tűnni ha felveszek egy ilyet utcára kényelem miatt?

A válaszokat előre is köszönöm.

2014. aug. 2. 21:33
 1/9 anonim ***** válasza:
97%

Vedd fel hosszabb inggel, vagy valami olyannal, ami kicsit hosszabb, így még elegáns, csinos is lehet.

Viszont rövid (esetleg has-) pólóval, meg airmaxszel (szerintem) nem kicsit közönséges.

2014. aug. 2. 21:36
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Ha olyan felsővel hordod, ami a feneked alá ér, akkor semmi gond vele. De ha nem... na az gáz, kényelem ide vagy oda... vannak kényelmes farmerek. A leggings nem nadrág.
2014. aug. 2. 21:37
 3/9 anonim ***** válasza:
97%

nyugodtan hordhatsz leggingset, csak akkor néznek ri.bancnak ha olyan felsőt veszel fel hozzá, ami nem illik hozzá. Leggingset alapjában azért találták fel, hogy a hosszabb pólók/tunikákhoz lehessen hordani, nem pedig a haspólókhoz és egyebekhez.

Tehát, akkor vedd fel a leggingset ha a felsőt a feneked ALÁ ér. Nem fölé, nem a közepéig, hanem alá.

2014. aug. 2. 21:38
 4/9 A kérdező kommentje:

Semmiképp se vennék fel hozzá olyan felsőt, amiből kilóg mindenem ésa fenekemet se takarja. Itthon is mindig hosszú felsővel hordom.

Köszönöm a válaszokat, mások véleményére is kíváncsi vagyok, mindenkinek megy a zöld :)

2014. aug. 2. 21:43
 5/9 anonim válasza:
86%
Szerintem azt veszel fel amit akarsz, és ne foglalkozz vele, h ki mit mond! Nekem van olyan leggingsem, ami fekete, egyáltalán nem átlátszó, nincs rajta bevarrás, és simán felveszem fekete passzos felsővel, és blézerrel...mert úgy is tud elegáns lenni, és egyébként pont nem érdekel, h ki mit szól hozzá, h én mit veszek fel! :) ...és sohasem ribiztek le emiatt!
2014. aug. 2. 21:44
 6/9 anonim ***** válasza:
85%
szerintem az az idióta aki a leggingsre azt mondja hogy r*bis...akkor semmi probléma nincsen ha hosszú felsővel veszed fel
2014. aug. 2. 21:48
 7/9 anonim ***** válasza:
77%

Ha kenyelmi szempotokat nezzuk akkor en is felvehetnem pedig fiu vagyok mert nekem is kenyelmetlen a farmer ...

Vagy mi fiuk rohadjunk meg, nekunk nem jar a kenyelem?

A kerdesedre kerdessel valaszolnek, ez ugyan olyan gond mind a szandi zokni kombo, ez csak ebben az orszagban gond.

2014. aug. 3. 16:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen emberek véleményére nem kell adni!Tény hogy ez sem mindenkinek tetszik,de a többségnek igen nekem például nagyon.
2014. aug. 12. 22:11
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Van aki úgy néz ki benne mint 1 ribi, kilátszik a nadrág pereme és úgy jár, nem zavarja, hogy milyen kirívóan néz ki, az nem csak ribis, hanem igénytelen, de az ő dolga, igaz már sokan megtanulták hordani, férfiak nem tudom miért nem hordják, rövidnadrággal vagy szintén hosszú polóval, én hordom praktikus és tetszik is, csak ha melegebb van nem épp egészséges.
2014. szept. 15. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!