Ciki a hátitáska Gimiben?
Most megyek gimnáziumban, mostanában mindenkinek már kézi vagy válltáskája van azaz un. divattáska, de itt gyk-n olvastam hogy aki megvette leis cserélte mert fájt a háta tőle nem fért bele semmi. stb...
Vennék én is ilyen,de leginkább hátitáskát,de azt valahogy cikinek érzem.
Vélemény? :/
15/L.
Nem ciki, és úgyis az a lényeg, hogy elférj benne, meg ne terheld meg a karodat/válladat. A kézitáskás "felnőttes akarok lenni" középsulis/gimis csajokat nem is értem. Nem divatbemutatóra mennek, hanem iskolába.
A hátitáskát meg tele tudod aggatni mindenféle bisz-basszal, ami tetszik: kulcstartókkal, szalagokkal, biztosítótűkkel, kitűzőkkel. Egy gagyi műbőr kézitáskán ezek elég hülyén néznének ki :D
Sziasztok!
Nekem három évig volt hátizsákom, idén leszek végzős, és most váltok kézitáskára. :) A fő okom, hogy a hátizsákom már nem bírta a strapát, emellett a stílusom is változott, a ruháimhoz jobban illik egy nőiesebb darab. :)
Nem fog senki cikizni, nálunk az egyik legmenőbb lánynak van pont hátizsákja, nem is az a kifejezetten csinos darab, egyszerű fekete.
Nyugi, nem ezen fog múlni az életetek! :)
Claire'sben lehet sokfélét kapni, Bijou Brigitteben is, C&A-ban, New Yorkerben is láttam már. :)
Saját tapasztalat, hogy nem bírják olyan jól a strapát, mint pl. egy Converse hátizsák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!