Ciki a hátitáska Gimiben?
Most megyek gimnáziumban, mostanában mindenkinek már kézi vagy válltáskája van azaz un. divattáska, de itt gyk-n olvastam hogy aki megvette leis cserélte mert fájt a háta tőle nem fért bele semmi. stb...
Vennék én is ilyen,de leginkább hátitáskát,de azt valahogy cikinek érzem.
Vélemény? :/
15/L.
és ha én leszek egyedül az osztályban +-1-2 lány akinek hátitáskája lesz, azt már tényleg elég cikinek érezném ://
(3-4 olyan osztálytársam lesz,akik nincsenek túl messze a plázacica fajtától)
Nem a táska ad eszet...
Bármilyen jó..
Dehogy ciki! :) Én is nyolcadikban elkezdtem hordani válltáskát, kb. májusban cseréltem le egy eastpak táskára, amit még régebben vettem. Sokkal könnyebb volt a hátamnak, a táska nem is volt nehéz, előtte a hátam, derekam fájt, és nehéznek is éreztem a táskát, bár egy idő után megszoktam. Most, hogy kilencedikes leszek, szintén hátizsákot fogok hordani. 15/L
Ja, amúgy nézz körül az eastpak táskák között, nagyon sok féle szín, minta létezik, és kényelmes is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!