Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit vegyek fel sátrazós buliba?

Mit vegyek fel sátrazós buliba?

Figyelt kérdés
Szeretnék csinos és dögös lenni, de nem szeretném, ha túlöltözött lennék.
2014. aug. 1. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mit takar a sátrazós buli?
2014. aug. 1. 13:05
 2/6 A kérdező kommentje:
Az egyik új osztálytársamnál lesz, kint egy tanyán, majd fürdünk a tavukban, meg viszünk gitárokat is és zenélünk.
2014. aug. 1. 13:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem farmerba, rövid vagy térdnaci és mellé egy pántos felső vagy póló. Vigyél valami kabátot, pulcsit, ha hideg lenne este. Szoknyába is mehetsz, ha gondolod, de nekem nem lenne kényelmes. Szandál, saru, balerina, tornacipő, de mindenképpen lapos talpú, szerintem.
2014. aug. 1. 13:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Két felsőre gondoltam: egy fekete trikóra, aminek a pántja csipkés és egy pánt nélküli csőtopra.
2014. aug. 1. 13:43
 5/6 anonim ***** válasza:
A felső mindegy, amilyet szeretnél, de alulra estére hosszú nadrág jobb lenne, mert egyrészt későn már hideg lesz, másrészt a tópart tele lesz szúnyogokkal. Ha sátorban alszotok és van megfelelő hálózsák akkor kabát nem kell, de ha nincs akkor vigyél bőven meleg ruhákat is.
2014. aug. 1. 13:46
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha nincs vécé és bokorba kell járni pisilni, akkor szerintem jobb a szoknya, mert azt csak felhúzod és nem kell szenvedni, hogy nehogy véletlenül a sötétben kissé illumináltan lepisild. Ha estére hideg van, akkor sincs túl nagy vacillálás vele, felhúzol alá egy harisnyát/leggingset és máris kész.

Érdemes zárt cipőt venni, így megóvhatod a lábadat a bogaraktól és a kosztól, ráadásul ha vannak ágak-bokrok, akkor kevésbé akadnak bele a lábujjaid közé, talpad alá.

Felsőnek érdemes valami egyszerűt választani, lehetőleg sötét színűt, így ha koszos lesz, nem annyira feltűnő. Kardigánt és/vagy (farmer)dzsekit mindenképpen érdemes vinni estére.

2014. aug. 1. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!