Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Az gáz ha full feketében...

Az gáz ha full feketében szoktam lenni?

Figyelt kérdés
Fekete zokni, converse, nadrág, poló, pulcsi, táska, kabát. Jól áll a fekete szín, szóval a sötét színek, és nem vagyok sem depis :D sem darkos, semmilyen baromság, csak szeretem az elegáns fekete dolgokat. Gáz?

2014. júl. 31. 12:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Dehogy gáz, a fekete szinte mindenkinek jól áll, és (szerintem) ugyanolyan jól tud kinézni egy full fekete öltözet, mint egy gondosan összeválogatott színű outfit. Sőt, sokszor a fekete jobb... :) Az már más kérdés, hogy ilyen borzasztó melegben hogy bírod. :D
2014. júl. 31. 12:55
 2/4 anonim ***** válasza:
Fekete nem egyenlő az elegánssal. Converse tornacipőben nem leszel elegáns semmiképp. Sokáig én is feketében jártam, azt hittem az áll a legjobban, de kipróbáltam színeket, és rájöttem, hogy mennyivel jobb ha a feketéhez veszek fel kéket, lilát, stb. Sokkal jobb mint a full fekete. Na meg nyáron kevésbé meleg is.
2014. júl. 31. 13:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, amugy most nyáron nem vagyok melegen öltözve, és hordok színeseket is csak vannak napok amikor full feketében vagyok, ja és fiú vagyok.
2014. júl. 31. 13:45
 4/4 anonim válasza:

En a full feheret protezsslom, de regen enis mindig feketeben voltam :D

Nem a szine a lenyeg, hanem h ne fazz xD

2014. aug. 10. 01:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!