Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha egy nő tanga fürdőalsó...

Ciki ha egy nő tanga fürdőalsóban strandol?

Figyelt kérdés

nemrég kaptam egy fekete bikinit ami nagyon tetszik de még nem mertem felvenni mert az alsója tanga,nagyon kevés nőn láttam tanga fürdörucit szerintetek?!

24/L

2014. júl. 30. 11:21
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen mindenki velemenyt,viszont nemertem ha vki a sajat velemenyet irja miert pontozzak le,sose pontozok le senkit ha mar megkerdeztem a velemenyet,lehogy nemertunk egyet de ennyi,nem vagyunk egyformak,mindenki velemenye mas es mas,ahogy itt is latni!
2014. júl. 31. 14:01
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Akkor gondolom csak a versenyszellem miatt van pontozasi lehetoseg...
2014. júl. 31. 14:11
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Tengerpartokon valóban többet látni, bár én még ott se venném fel. Azért nem árt másokra is tekintettel lenni! Viszont itthon simán kifekszek akár egy cérna tangába is a fűre, max a szomszéd láthatna ha felmászik a 2m-es kerítésre.
2014. aug. 1. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!