Ciki ha egy nő tanga fürdőalsóban strandol?
nemrég kaptam egy fekete bikinit ami nagyon tetszik de még nem mertem felvenni mert az alsója tanga,nagyon kevés nőn láttam tanga fürdörucit szerintetek?!
24/L
Szerintem sincs a tangával semmi baj, ha nem egy nagyfenekű, narancsbőrös nő hordja.
Tengerparton én pl egész sokat láttam, és nem néztek rá megvetően, inkább álluk esett le :D
Én meg monokinizni szoktam, egyszerűen utálnék úgy kifeküdni a napra, hogy a melleim hófehérek maradnak. A medencében persze rajtam van a bikini felsőm, de napozni nem szoktam benne.
És valóban, külföldön ilyenből nem csinálnak ügyet, Spanyolországban boldog-boldogtalan monokinizett, mamák is a kisunokáikkal. Magyarországon vajon miért csinálnak egy tangás bikinialsóból ekkora ügyet? :)
Mert itt ez a divat! Ha figyelmessen olvasod a kerdeseket, es a raerkezo valaszokat, azt lehet erezni, hogy itt megfelelesi kenyszer van!
De jol irtad csak ebben az orszagban, gondolom azert mert sok tetu lakja!
Tisztelet a kivetelnek!
Ennek a hozzaallasnak ,olyan templomi feelingje van!
En nem masert hanem a sajat kedvemert oltozok ugy ahogy kedvem tartja, tehat magasrol az idegenekre!
biztos le fognak pontozni, de én még nem látok akkora kivetnivalót egy tangás fürdőruhában
akinek megvan az alakja hozzá, azon sztem jól mutat, a probléma inkább ott kezdődik, ha olyanok veszik fel, akiknek nem kéne, pl. túlméretezett, narancsbőrös vagy lapos, formátlan fenékre, mert így inkább röhejes és kiábrándító benyomást kelt
ha el tudsz vonatkoztatni mások véleményétől, vedd fel, ha viszont komoly dilemmát jelent az hogy jaj, mit szólnak majd mások, akkor inkább mégse, mert csak feszélyezve fogod érezni magad.
Jol gondolod, ha nem allsz be a sorba akkor itt siman lepontoznak!
Szerinted en miert tartok itt!
Nem fogok a velemenyemmel ellenkezot irni, csak azert mert a tobbseg azt akarja hallani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!