Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ciki ha egy nő tanga fürdőalsó...

Ciki ha egy nő tanga fürdőalsóban strandol?

Figyelt kérdés

nemrég kaptam egy fekete bikinit ami nagyon tetszik de még nem mertem felvenni mert az alsója tanga,nagyon kevés nőn láttam tanga fürdörucit szerintetek?!

24/L

2014. júl. 30. 11:21
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem sincs a tangával semmi baj, ha nem egy nagyfenekű, narancsbőrös nő hordja.

Tengerparton én pl egész sokat láttam, és nem néztek rá megvetően, inkább álluk esett le :D

2014. júl. 30. 12:13
 12/23 anonim ***** válasza:
95%

Én meg monokinizni szoktam, egyszerűen utálnék úgy kifeküdni a napra, hogy a melleim hófehérek maradnak. A medencében persze rajtam van a bikini felsőm, de napozni nem szoktam benne.

És valóban, külföldön ilyenből nem csinálnak ügyet, Spanyolországban boldog-boldogtalan monokinizett, mamák is a kisunokáikkal. Magyarországon vajon miért csinálnak egy tangás bikinialsóból ekkora ügyet? :)

2014. júl. 30. 13:10
 13/23 anonim ***** válasza:
61%

Mert itt ez a divat! Ha figyelmessen olvasod a kerdeseket, es a raerkezo valaszokat, azt lehet erezni, hogy itt megfelelesi kenyszer van!

De jol irtad csak ebben az orszagban, gondolom azert mert sok tetu lakja!

Tisztelet a kivetelnek!

2014. júl. 30. 13:47
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
én régen néhány német turistán láttam tangát. (nagypapákon ...)
2014. júl. 30. 14:19
 15/23 anonim ***** válasza:
94%
Azért csinálnak itt belőle nagy ügyet kérlek szépen, mert más az életvitelünk mint a spanyoloknak, horvátoknak és egyéb nemzetiségűeknek, ott elfogadott az ilyen, hozzászokott a nép, mert már sok ideje így megy ott a strandolás, viszont ez Magyarország, itt másak a normák, másképp viselkedünk, másképp élünk, és szerintem tiszteletben kell(ene) tartani a körülöttünk lévőket, és figyelemmel lenni másokra. Ezzel nem akarok bántani senkit, de tényleg, felesleges összehasonlítani egy tengerparti országot egy olyan országgal mint a miénk. És szerintem a kérdező is, hordja azt a tanga bugyit nyugodtan, de otthon, napozzon vele a kertbe, ha pedig strandra megy, azért illő felvenni egy olyan alsót, ami takar, és ne botránkoztassa meg ezzel a többieket. Ugyan engem hidegen hagy más nő teste, azért én sem szívesen látnám azt, hogy a mellettünk heverő hölgy épp pucsítva halászik ki valamit a hűtőtáskából.. neeee, csak ezt ne.
2014. júl. 30. 14:21
 16/23 anonim ***** válasza:
76%

Ennek a hozzaallasnak ,olyan templomi feelingje van!

En nem masert hanem a sajat kedvemert oltozok ugy ahogy kedvem tartja, tehat magasrol az idegenekre!

2014. júl. 30. 15:04
 17/23 anonim ***** válasza:
0%
Igen az, ciki. Akkor már az árat is írd ki a fenekedra.
2014. júl. 30. 15:25
 18/23 anonim ***** válasza:
90%
egyáltalán nem akartam templomi lenni, és kioktatni sem szerettem volna semmit, ez csak az én véleményem illetve tapasztalatom az ügyről. Elnézést kérek ha valakit ezzel megbántottam
2014. júl. 30. 15:53
 19/23 anonim ***** válasza:
96%

biztos le fognak pontozni, de én még nem látok akkora kivetnivalót egy tangás fürdőruhában

akinek megvan az alakja hozzá, azon sztem jól mutat, a probléma inkább ott kezdődik, ha olyanok veszik fel, akiknek nem kéne, pl. túlméretezett, narancsbőrös vagy lapos, formátlan fenékre, mert így inkább röhejes és kiábrándító benyomást kelt

ha el tudsz vonatkoztatni mások véleményétől, vedd fel, ha viszont komoly dilemmát jelent az hogy jaj, mit szólnak majd mások, akkor inkább mégse, mert csak feszélyezve fogod érezni magad.

2014. júl. 31. 13:38
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

Jol gondolod, ha nem allsz be a sorba akkor itt siman lepontoznak!

Szerinted en miert tartok itt!

Nem fogok a velemenyemmel ellenkezot irni, csak azert mert a tobbseg azt akarja hallani!

2014. júl. 31. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!