A cipőről honnan lehet tudni, hogy jó méretű?
Nem tudom, lehet, hogy nem jó méretű cipőket veszek? A számozások tudom, hogy összevisszák, és egy észak kínában gyártott nem biztos, hogy azonos egy dél kínaival, akármilyen márka is legyen... Szóval, hogyan állapíthatom meg, hogy egy cipő jó méretű a lábamra? Mindig kikötődnek a cipőim, és könnyen ki is lépek belőlük, vagy szorítanak. Toljam előre a lábam benne, és ha bele tudom dugni a mutatóujjamat a sarkánál, akkor az nagy lesz, és akármilyen jó, meg jó ára van, nem szabad megvenni?
26 cm hosszú a lábam, ez elvileg mekkora méretnek felel meg? Ffi. Volt már "42"-es és "39"-es cipőm is ami jó volt, szóval sose tudom, de elég sokszor megszívom, és pár nappal később derül ki mindig, amikor már megjáratódott, hogy feltöri a sarkam, vagy pár hónappal később elszakad a lábujjhajlatnál a varrás.
A *eichman gyerekosztályán találtam egy érdekes kütyüt. Rá kell állni, és betologatni a lábhoz, és megmutatja hanyas a lábad. Van raja még valami színes csíkozás is, arra nem jöttem rá micsoda. Na szóval ezen a 40 és a 41 közé esik... Az a gyanúm, hogy a kínaiak a 7és feles angol méretet írják 41-nek, a 7-eset, meg 40-nek, de valójában el vannak csúszva egy mérettel kínában, fölfelé. (Az megvan ugye, hogy melltartót se tudnak rendesen beszámozni, és az alakjuk se jó a magyar nőkre)
A lábam egyébként keskeny fazonú, a fűző nélküli,l csak belebújós cipőket fel se próbálom. Még abból is kilépek ami hosszra már kicsi. Szóval csak a fűzősek a jók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!